mynewspapers.net

Ta bort lim från betonggolv

Ta bort lim från betonggolv


Efter bort mattan eller andra golv, kanske du märker härdat lim kvar fast av betong. Limmet är normalt används för att säkra plastgolv eller en matta pad när lade över betong. Globs av oklar lim kvar transfixed till hårda golv, inte budging efter upprepade försök med en spackel eller skrapa. För att ta bort limmet utan att skada betonggolvet, behöver du ett färgborttagningsmedel som mjukar upp lim, vilket möjliggör en enklare borttagning teknik.

Instruktioner

• Sopa damm och smuts från betongen med en kvast. Att ta bort smuts och sot från limmet gör färgen remover lättare tillgång till limmet.

• Häll en kemiska färgborttagningsmedel på spackel eller en spackel. Torka färgborttagningsmedel generöst över limmet fastnade av betong. Täcka alla limmet och låt den mjukna limmet i 30 minuter.

• Skrapa limmet från betongen med hjälp av spackel. Låg gamla tidningar vid sidan av limmet. Vinkla spackel att glida under limmet, men inte så den gräver in i betongen. Ösa limmet från golvet och torka på tidningarna. Fortsätta skrapa limmet och sätta in det på tidningarna tills klart. Undvik att ta en paus, som du vill ta bort limmet medan mjuknat.

• Skölj området med en trädgårdsslang. Skölj den betong, ta bort lim och färg remover rester från ytan. Skrubba envis lim med en styv borste borste som är fortfarande fast av betong. Sopa golv efter lossnar och sköljning av betong.