mynewspapers.net

Ta bort länkar från en expansion watch band

Ta bort länkar från en expansion watch band


Expansion watch band är tillverkade av metall och fungera som ett armband att expandera och kontrakt på användarens handled. De flesta expansion handled band är fjäderbelastade med stift till tillåter flexibilitet. Det finns några steg till att ta bort länkar från en expansion watch band. Stiften kan tas bort från alla avsnitt på titta på bandet.

Instruktioner

• Linda bandet runt användarens handled. Räkna antalet länkar som överlappar varandra på armbandet och lägga till 1 till nummer. Detta är antalet länkar ta bort från titta på bandet.

• Placera klockdisplayen nedåt på en mjuk yta, till exempel en handduk. Böja sig ner överkanten viftar på antalet länkar du vill ta bort. Om det finns ingen viftar på titta på bandet, använda ett litet par tång att försiktigt dra ut krampa som håller länkar samman.

• Vänds klockan och böj ner nedre kanten viftar på länkarna top lock är öppen. Du kommer att behöva öppna länkarna omedelbart till vänster om öppen topp viftar. Om din klocka band inte har klaffar, hoppa över detta steg.

• Skjut avsnittet i sidled, som kommer att orsaka länkarna för att öppna. Ta bort det avsnitt du vill bort.

• Placera de två delarna av titta på bandet tillbaka tillsammans och tryck i häftklamrarna som håller länkar samman. Använda tång som behövs skjuta i häftklamrarna. Nära viftar.