mynewspapers.net

Ta bort kol i en bil avgaserKol är en biprodukt av bilmotorer som bidrar till utvecklingen av växthusgaser. Dessutom kan det lämna insättningar på insidan av motorn och avgassystemet. Vissa människor tror att stiga inte är nödvändigt med ett modernt fordon. Men för äldre fordon, kan ta bort kolet förbättra prestanda.

Instruktioner

• Använd en kemisk spray för att ta bort kolavlagringar. Enligt Ecotek teknik eliminerar deras PowerBoost motor Energizer kol i motor och avgas systemet. Koppla loss luftintaget och spray kan i det med motorn varvar, för cirka åtta minuter. Sedan gå till en enhet.

• Köpa en avgas filter, som flödar genom avgaser filtret av industriell miljö kol. Detta kommer att fånga in koldioxid i avgassystemet och förebygga kol byggs upp. Har filtret monteras i din avgasröret. Ändra filtret regelbundet för att säkerställa att systemet fortsätter att arbeta effektivt.

• Passar en alger rörlig anordning till din bil för en miljövänlig strategi för problemet med att ta bort kol från bil avgaser. Till skillnad från PowerBoost motor Energizer är alger Mobile en kemisk produkt. Det använder ett biologiskt agens--nämligen alger--att omvandla koldioxid till syre. Ytterligare, till skillnad från flöda genom avgaser filtret, kan du passa alger mobilen själv. Helt enkelt infoga det i ditt avgasrör och fixa det på plats.