mynewspapers.net

Ta bort hårt vatten uppbyggd i tvättlappar & handdukarHårt vatten uppbyggnad ackumuleras på tvättlappar och handdukar och lämnar MISSFÄRGAD områden av rester när du har en hög mineralhalt i ditt vatten. Hårt vatten uppbyggnad är ofta ett problem när du tvättar ett parti av handdukar, som tvätta cykeln bladen efter de rester som är svår att ta bort. För att förhindra denna uppbyggnad från att skada dina handdukar och tvättlappar, lägga till vit vinäger till din tvättcykeln.

Instruktioner

• Placera dina handdukar och tvättlappar i tvättmaskinen. Apparaten för varm-vatten tvätt och stor belastning. Inställningen för stor belastning kan objekt att röra sig fritt.

• Häll i din normala delen av tvättmedel och tillsätt 1 kopp vit vinäger också. Vinäger naturligt bryter upp hårt vatten uppbyggnad och förhindrar uppbyggnaden insättning på objekt under tvättcykeln. Ättika fungerar också bra som en rumsdesodoriseringsmedel agent som är säkert för både vita och färgade handdukar och tvättlappar.

• Låt cykeln köra som vanligt och torra handdukar och disktrasor när cykeln är klar. Lägga till en kopp ättika i tvättcykeln för alla objekt, inte bara handdukar och tvättlappar, när de ackumuleras hårt vatten byggs upp.