mynewspapers.net

Ta bort gula fläckar i badkar

Ta bort gula fläckar i badkar


Det finns inget riktigt lika lyxigt som blötläggning i ett varmt badkar. Badkar med gula fläckar är dock den sista platsen du vill suga din betonar bort. Ofta, baljor kan bli missfärgade från tvålrester och mögel och mögel bygga upp. Detta är ganska vanligt i en fuktig område. Metal från rakblad och andra produkter kan dessutom lämna rostfläckar på ditt badkar yta. Medan rengöring dessa gula fläckar kräver lite av armbåge fett, med rätt produkter och vissa hårt arbete kan du ha ditt badkar ser lika bra som nya.

Instruktioner

• Fyll en rengöring hink med 1/3 kopp mild rengöring rengöringsmedel eller alla ändamål renare och en gallon hushållsvatten.

• Gnid rengöringsmedelslösning i gula fläcken med en mjuk trasa. Skölj området väl. Om fläcken fortfarande märks, skapa en något slipande rengöringsmedel.

• Skapa en rengöring pasta genom att blanda ihop bakpulver och en liten mängd vatten. Använd en mjuk trasa för att tillämpa klistra på det färgade området. Skrubba med en styv borste. Dessutom bör du använda en gammal tandborste för att nå svåra sprickor och skrevor.

• Använda varmt vatten till skölj bakpulver blandning från ytan av badkaret. Om området är ändå fläckig, måste du använda en starkare förening av trinatriumfosfat (TSP) och vatten.

• Skapa en annan pasta blandningen med en liten mängd av TSP och vatten. Tillämpas på samma sätt som bakpulver pasta. Skölj grundligt för att ta bort alla tsk rester.