mynewspapers.net

Ta bort flimmer från photoshop-bild

Ta bort flimmer från photoshop-bild


Pixelering i digitala bilder, avser grov eller ojämna kanter runt objekt i fotografier. Pixelering kan införas ett antal sätt, bland annat genom artefakter framkallas av digital scanning, utvidgar en bild skall vara större än upplösningen av indatabilden eller en bullrig sensor i en digitalkamera. Det är mycket svårt att helt eliminera pixelering från en bild, Photoshop har en mängd verktyg som att minimera eller ens delvis bort pixelering. Medan var och en av teknikerna som kan användas i harmoni, experimentera med var och en att avgöra vilka som fungerar bäst.

Instruktioner

• Öppna bilden du vill korrigera i Photoshop genom att öppna menyn "Arkiv" och välja "Öppna". Hitta den bildfil som du vill öppna i Utforskaren, markera den och klicka på "Öppna".

• Duplicera bakgrundslagret genom att dra lagret från panelen Lager till knappen "Skapa nytt lager". Det nya lagret visas ovanpå gammal en och namnges automatiskt "Bakgrund kopia."

• Öppna nedrullningsbara Blandningsalternativ-menyn på panelen Lager och välj alternativet "Ljusstyrka". Detta mjukar upp effekterna av den oskärpa som du utför på det översta lagret så att skärpan bibehålls medan pixelering tas bort.

• Öppna Filter-menyn, och välj sedan "Brus" och "Despeckle." Photoshop används automatiskt ta bort fläckar algoritm för att bilden, som upptäcka kanten av en bild och suddar ut alla utom kanten av bilden. Om du tycker att sudda effekten är för stor, gå till Redigera-menyn och markera alternativet "Tona Despeckle." Välj mängden avlägsna fläckar om du vill ta bort genom att ange ett värde i rutan Opacitet. Ju högre återgår tal i rutan, mer av bilden till ursprungsläget.

•Markera den ursprungliga bakgrundslagret och öppna Filter-menyn och välj "Oskärpa" och sedan "Gaussisk oskärpa." Mängden oskärpa du använder beror på mängden pixelering, men hålla Radius antalen nedan 2.0 för bästa resultat. Hålla rutan Förhandsgranska kontrolleras för att se de ändringar du gör i realtid på din bild.

• Öppna bild-menyn. Välj "Justeringar" och sedan "Ljusstyrka/kontrast." Flytta reglaget kontrast till vänster för att öka kontrasten i det nedersta lagret och förbättra någon skärpa som kan ha förlorat i din oskärpa. Värdet beror på din bild och din preferens, men värden mellan + 10 och + 20 är mest effektiva.