mynewspapers.net

Ta bort etiketter från flaskor

Ta bort etiketter från flaskor


Om du vill visa en flaska eller återanvända den med olika innehåll, du kan ta bort den ursprungliga etiketten. Om en ölflaska, tar vinflaska eller någon annan typ av glasflaska, ta bort flaskan etiketter tålamod. Försöker ta bort flaskan etiketter i en hast kan faktiskt göra processen svårare. Med rätt produkter och metoder, kan du lyckas ta bort etiketter från flaskor med lätthet.

Instruktioner

• Töm ut innehållet i flaskan. Fyll diskhon med varmt vatten och lägga till två till tre droppar flytande diskmedel. Om du vill bevara etiketten, Använd inte varmvatten eller du kan missfärga Skriv ut på etiketten.

• Sänk flaskan i vattnet. Låt det sitta i 20 minuter.

• Ta bort flaskan från vattnet och lägga den på en torr handduk med etiketten uppåt. Använd ett rakblad för att försiktigt bända upp i hörnet av etiketten. Börja peeling etiketten långsamt bort av flaskan.

• Använda rakbladet igen om etiketten är envis och inte peeling av lätt. Börja högst upp på etiketten och lättplacerade rakbladet under etiketten. Använd full, även stroke skrapa etiketten från flaskan.

• Mätta en trasa med ammoniak om etiketten fortfarande inte kommer bort. Vik trasan på mitten och placera den ovanpå etiketten. Säkra högspänningsnätet till flaskan med maskeringstejp.

• Låt ammoniak-indränkt högspänningsnätet sitta på etiketten i två timmar. Ta bort tejpen och högspänningsnätet, börja i hörnet och skal etikett från flaskan långsamt. Gäller den ammoniak-blöt trasan under en timme om etiketten är särskilt envis.