mynewspapers.net

Ta bort en trasig gärdsgårdsstör i betong

Ta bort en trasig gärdsgårdsstör i betong


För att säkerställa stängselstolpar inte faller lätt, även i kraftiga vindar, som många staket installatörer botten av inlägg i betong. Medan betongen fungerar som ett utmärkt ankare för staket inlägg, det utgör ett problem när staketet bokför raster och du måste ta bort den från marken. Betongen är oftast tunga nog att du helt enkelt inte kan lyfta gärdsgårdsstör ur marken även efter du gräva runt den. Med rätt verktyg, lite tid och muskler, kan du ta bort inlägget.

Instruktioner

• Använd en spade för att gräva ett hål runt den trasiga staketstolpe. Gräva ner tills du hittar längst ned i betongen sitter på undersidan av staketstolpe.

• Vidga hålet så att det finns en minst 6 inches utrymme runt bit av betong. Du behöver detta utrymme att ta bort betong.

• Sätt på skyddshandskar och skyddsglasögon. Placera spetsen på en kall uppsättning mejsel på betong och slå den andra änden av mejseln fast med en teknikers hammare.

• Fortsätta slående kall uppsättning mejseln på samma plats tills du spricka betong. Flytta kall uppsättning mejseln till ett annat avsnitt av betong och börja hitta den med den ingenjörens hammare som tidigare, upprepa processen tills de flesta av betong har brutit från botten av staketstolpe.

• Lyft inlägget ur hålet och ta bort de konkreta bitar.