mynewspapers.net

Ta bort en Tailight från en 2001 Toyota Sienna

Ta bort en Tailight från en 2001 Toyota Sienna


Tail light husen, som finns på båda hörnen av Toyota Sienna bakkanten, används för att hålla bakljus, bromsljus och blinkers lampor. Om någon av dessa lampor brinner ut, bostäder linsen är bruten eller bostäder är skadad på något annat sätt, måste du ta bort svansen ljuset från fordonet för omedelbar ersättning. På 2001 modell, baklykta bostäder är fastsatt på kroppen med skruvar och clips.

Instruktioner

• Öppna den bakre luckan att komma åt de monteringsskruvarna för baklykta bostäder, som är nära kanten av hatch SIDOPOST. Ta bort skruvarna med en skiftnyckel och tryck in svansen ljus linsen från kroppen.

• Bända upp svansen ljus bostäder från bil kroppen att släppa stiften, som ligger nära den yttre kanten av innehavaren, och ta bort höljet. Använd en trim pinne och placera en trasa mot kroppen medan nyfikna för att undvika repor kroppen.

• Vrid varje lampa innehavare moturs för att ta bort dem från bostäder. Om lamporna fortfarande arbetar, vilket betyder att du behöver byta baklykta bostäder, vidrör inte lampa glaset med fingrarna. För att ta bort någon lampa som behöver bytas ut, dra lampan av innehavaren.