mynewspapers.net

Ta bort en storm dörrlåsEn stor majoritet av storm dörrlås är också en del av handtaget. För att kunna ta bort låset, måste du också ta bort handtaget. Detta sker genom att ta bort de två ställskruvar på mittenpunkterna i handtaget. När skruvarna tas bort, kommer handtagen genom att dra ut på dem.

Ta bort skruvarna från dörren spärren Strike Plate Cover

För att helt ta bort alla Lås delar, måste dörr låset också tas bort. Det är en strejk platta ligger på kanten av dörren. Strike plattan har två skruvarna som håller den på plats. När du tar bort skruvarna, kommer att strike plattan lossna. Strike plattan förstärker dörren spärren.

Ta bort Storm dörren låser fat församling

Är en dörr dörrklinka fat montering innanför dörren där handtagen var säkrad. Om du trycker på baksidan slutet av fat och det kommer att glida ut från kanten av dörren. Du kan sedan dra fat montering resten av vägen ut. Fat montering är den del som låses med en nyckel när stormen dörrlåset är allt i ett stycke. Vrida nyckeln till en låsning läge förhindrar dörr låset.

Ta bort Storm dörren Deadbolt

Någon storm dörrlås har också handtag. Om du vill ta bort en storm dörrlås, måste du också ta bort den helt utkört. Om du vill ta bort en deadbolt, lossa de två ställskruvar på den invändiga delen. Två täckplåtar kommer att lossna. Deadbolt ligger ovanför handtagen.

Ta bort Strike Plate Cover och Deadbolt fat montering

En deadbolt kommer också att ha en fat församling som kommer att utsättas när täckplåtar tas bort. För att få deadbolt fat montering ut, ta bort strike plattan från kanten av dörren. Deadbolt fat församlingen kommer att glida ut från kanten av dörren samma som dörr dörrklinka fat församlingen gjorde.

Ta bort enkel Storm dörrlås

Inte alla storm dörrlås är likadana. Många storm dörrlås är mycket grundläggande. Låset är faktiskt en liten spärr kopplad till handtaget. När spärren skjuts till vänster förhindrar det dörr låset. Helt enkelt ta bort handtagen och låsen tas bort. Det finns ingen dörr dörrklinka fat montering med dessa typer av lås.