mynewspapers.net

Ta bort en spegling från en badrum vägg som var limmadeBadrumsspeglar installera på väggen med skruvar eller konstruktion-grade självhäftande placeras bakom spegeln. En vanlig orsak till en husägare att ta bort denna spegel från badrummet väggen är ändrade inredningen för en badrumsrenovering. Badrumsspeglar skruvas på väggen är enkla att ta bort. Limmade speglar som sitter fast i väggen med konstruktion-grade lim kommer att ta mer tid, tålamod och verktyg för att avlägsna från badrummet.

Instruktioner

• Mäta en bit cutout tråd med ett måttband så det är 3 fot längre än den badrumsspegeln totalhöjd. Cutout wire är en trippel-flätad, stål tråd som används för att avlägsna vindskydd. Det kallas ibland för pianotråd.

• Klipp kabeln enligt dina mått med tråd snips. Linda varje ände av utklipp tråd runt en träkloss. Ge en ände av utklipp tråd till en hjälpare och instruera honom att hålla trä blocket så i slutet av kabeln sitter på plats vid hans hand pressar. Ta tag i andra änden av utklipp tråd på samma sätt som din hjälpare.

• Bära långärmade tröjor, byxor, tjocka handskar och skyddsglasögon innan du börjar att ta bort glaset för att skydda dig och din hjälpare från att bryta glas skärvor.

• Sätt in utklipp tråd bakom badrumsspegeln, på den övre kanten mellan väggen och spegeln. Dra åt cutout spända genom att vrida tråden vidare till båda ändarna av trä block. Har din hjälpare åt hans slut på samma gång.

• Håll kabeln så det är diagonal bak kanten av spegeln. Använd en sågning, rygg-och-tillbaka rörelse att skära och styrka tråd djupare nedåt under spegeln, att upprätthålla en spänd håll på utklipp tråd.

• Position en andra hjälpare framför badrumsspegeln innan du har sågat halvvägs ner spegeln, att hålla båda händerna på glaset så att den inte faller framåt och splittras.

• Fortsätta att såg cutout kabeln fram och tillbaka tills du har klippt helt igenom limmet håller spegeln på väggen. Ta bort spegeln från väggen, och ignorera eller återvinna det på en lokal Glasåtervinning centrum.