mynewspapers.net

Ta bort en person i photoshop elements 6

Ta bort en person i photoshop elements 6


Alla som tar bilder ibland körs in i problem där en person visar i bakgrunden som du inte vill i bilden, oavsett orsak. Du kan ta bort bilder som oönskad person från ett foto med kraftfulla bildbehandlingsprogrammet Photoshop, men du kan också använda sin lillebror, Photoshop Elements 6, för att göra det.

Instruktioner

• Läsa in fotot som du vill arbeta med din dator, antingen genom att direkt överföra det från en kamera eller genom att kopiera det från ett foto CD eller SD kort.

• Öppna Photoshop Elements 6. Välj "Fil" menyn och klicka på "Öppna". I dialogen som öppnas, bläddra till bilden du laddat och öppnar den.

• Välj "Klonstämpel" i verktygsfältet. I alternativ högst upp, som den "Fjäder" någonstans från 5 till 10, beroende på storlek och upplösning på den.

• Håll ner "Alt"-tangenten och använda verktyget klicka nära (men inte på) den person som du vill ta bort. Detta ger programmet en referenspunkt. Nu börja måla över den personen i bilden, gå från toppen till botten. Om bakgrunden är enhetlig (som gräs eller blå himmel) kommer du antagligen behöva Välj nya referenspunkter när du arbetar.

• Välj verktyget "Smeta ut" i verktygsfältet och ange det "styrka" till ca 20. Använda det för att släta över de rader som har skapats av "Klonstämpel".

• Välj "Arkiv" i menyn och klicka på "Spara som". Välj den plats du vill spara, döp din fil och spara den som en högupplöst JPEG i dialogen.