mynewspapers.net

Ta bort en dålig smak från munnen

Ta bort en dålig smak från munnen


Med en dålig smak i munnen gör du känner dig sur över. Främmande smaker kan innehålla en metall-liknande smak, sura smak eller en allmän smutsiga smak och känner i munnen. Medan en dålig smak i munnen kan orsakas av några saker, inklusive halsbränna, morgon andedräkt eller mat fastnat i tänderna, ta bort obehagliga smaken är lätt och kan få dig att känna utvilad och förnyad.

Instruktioner

• Dämpa din tandborste och scatter halv tesked bakpulver över borsten och sedan pressa några tandkräm på din borste. Borstar du tänderna för två och en halv minut, och se till att få fram och tillbaka tänder och tunga.

• Använd en Tungskrapa. Start på baksidan av din tunga på ena sidan, dra fram långsamt, tillämpa mycket lätt tryck på tungan. Arbeta över tungan från framsidan till baksidan, skölja din skrapan efter varje drag.

• Ta en matsked mun skölj och vips det i munnen i 30 sekunder, längre om det specifika märket instruerar. Tandtråd tänderna med smaksatt med mint tandtråd efter spottar ut mun skölj.

• Sluta röka. Rökning kan inte bara vara den underliggande faktorn i en dålig smak i munnen, men kan också förvärra dålig smak som kan orsakas av andra saker. Om du inte kan avsluta, avstå tills den dåliga smaken försvinner.

• Ta en over-the-counter antacida. Matsmältningsbesvär och reflux kan vara närvarande även om du inte känner symtom och båda kan orsaka en syrlig smak i munnen. Läs alla varningar när det gäller dosering och drog interaktioner före tagande.