mynewspapers.net

Ta bort en bil dörr panel från en jeep cherokee

Ta bort en bil dörr panel från en jeep cherokee


Tillgång till det inre arbetet i dörrarna på din Jeep Cherokee kräver avlägsnandet av inre dörrpaneler. Huruvida de främre eller bakre dörren panelerna kommer bort användande den samma grundläggande processen. Var försiktig att du inte repar ytan på panelen när du arbetar. När panelen är avstängd, lagra den på en säker plats tills du är redo att installera den tillbaka på dörren. Detta kommer att säkerställa att inga skador uppstår på panelen medan det är avstängd jeepen.

Instruktioner

• Öppna dörren och rulla fönstret hela vägen ner. Ta bort fönster startveven med en vev borttagningsverktyg. Om du inte har en vev borttagningsverktyg, kan du köpa en på mest auto delar butiker.

• Leta upp skruvarna i övre dörrpanelen. Det finns tre skruvar, en i toppen av handtaget, en i trim under dörren frigöringsspärren och en på framsidan av armstödet. Ta bort alla tre av dessa skruvar med en stjärnskruvmejsel.

• Flytta längst ned i panelen och använda en platt spackel eller trim stick, pop panelen från dörren längs den nedre kanten. Plast stift som håller dörren kan poppa ut, men vara beredd att de ofta bryta oavsett hur försiktig du är med dem.

• Dra panelen ut något och lyfta det till ta bort det från fönstret spåra överst på dörren. Koppla bort staven kopplad till handtaget på baksidan av dörrpanelen.

• Koppla ledningar sele anslutningar för power dörrlås genom trycka låsfliken på kontakten och dra det gratis. Ta bort panelen från Jeep.