mynewspapers.net

Ta bort ekorrar och hålla dem från vinden i ett hus

Ta bort ekorrar och hålla dem från vinden i ett hus


Ekorrar på vinden är ett vanligt problem. De tuggar på sladdar, isolering och PVC-rör; lämna boet debris. och scatter spillning. Ekorrar kan vinna inträde genom en rad olika punkter som taket skorstenar eller storm-skadade områden, eller de kan göra sina egna åtkomstpunkter genom att tugga igenom murket trä. Ta bort ekorrar och hålla dem från vinden i ett hus är en process i flera steg; Du måste först ta ekorrar utanför huset, eftersom de kan vara svåra att fälla medan de är inne på vinden.

Instruktioner

• Har valt vilken typ av ekorre fälla du vill använda: en live-fångst fälla, en kropp-fångst fälla eller en "repeater". Kroppen-fångsten fällor arbete som stora råttfällor och tar bort djuret permanent av humant döda den. Live-catch fällor kan du släppa djuret oskadda. En repeater trap är en version av en live-fångst fälla som kommer att fånga och hålla flera ekorrar.

• Kontrollera alla områden av vinden noga för att vara säker fångade vuxna ekorrar hade ett bo med nyfödda, eftersom de inte kommer att kunna ange fällor. Om du hittar ett bo, ta bort spädbarn genom att försiktigt placera dem i en låda med en handduk och kontakta wildlife myndigheterna för att se om familjen kan omlokaliseras eller placeras i en skydd.

• Hitta startpunkten genom att titta efter sprickor, luckor eller hål runt eves och bjälklaget och fascia styrelser. Bait fällor med frukt eller nötter och placera fällor i närheten alla potentiella startpunkter på taket eller fönstret avsatsen.

• Skär en bit av nät, och täcka kopplingspunkter genom häftning det över hålen tills permanent Snickeri reparationer kan göras till den skadade delen av eves, soffits, hängrännor, fascia styrelser eller ytterväggar där ekorrar var att få tillgång. Om ingången är en vent, bort vent omslaget med skruvmejsel, och skär ett stycke nät med avbitare ungefär 4 inches större än ventilen. Centrera vent locket på nätet, och böja sidorna av omslaget i ändarna av kabeln och ersätta.