mynewspapers.net

Ta bort dubbelsidig matta tejp från ett trägolvOm du har köpt en äldre hem, du kanske har hittat en dold skatt: trägolv är dolda under heltäckningsmatta. Ta bort mattan är ett ganska enkelt projekt. de problem som många husägare möter är efter mattan har tagits bort och lövträ är utsatt. En av de vanligaste dilemman finns när mattan har installerats med dubbelsidig mattan band, eftersom bandet är utformad för att överleva livet av mattan och verkar vara permanent ansluten till din nya trägolv.

Instruktioner

• Använda en plast spackel och noga med att inte trycka ut eller repa golvet, skrapa de översta lagrarna av matta tejp från golvet. Rester från den nedre sidan av bandet kvar på golvet.

• Spraya en liberal belopp tränger undan vatten spray som WD-40 på limrester, noga med för att mätta limmet. Undvik att låta smörjmedlet mellan massivt trä plankor.

• Placera en pappershandduk över området självhäftande. Detta håller den tränger undan vatten spray koncentrerade på arbetsområdet utan avdunstning. Låt stå i 15 minuter.

• Med en luddfri trasa och arbetar med en cirkelrörelse, gnugga området kraftigt. Limmet kommer fritt.

• Upprepa processen tills alla tejp rester har tagits bort. Ren området med trägolv rengöringsmedel som rekommenderas av tillverkaren.