mynewspapers.net

Ta bort bilder från Facebook med din BlackBerry

Ta bort bilder från Facebook med din BlackBerry


BlackBerry-telefoner sticker ut från andra smartphones eftersom de flesta modeller har ett fysiskt tangentbord samt en fullt fungerade pekskärm. Vissa användare tycker att det är lättare att skriva in text med hjälp av miniatyr QWERTY-tangentbordet än den Skärmtangentbordet att andra telefoner har. BlackBerry-telefoner kommer förladdad med en Facebook app, så det är lätt att komma till din Facebook-sida. När du är där, är det en fråga om några kranar för att ta bort bilder från ditt Facebook-konto.

Instruktioner

• Tryck på Facebook på startskärmen på din BlackBerry. Du ansluts till din Facebook-sida via Wi-Fi eller din telefon nätverk.

• Klicka på "Bilder" på din Facebook hemsida menyn. Knacka på fliken "Bilder" på sidan "Bilder" att visa bilder du laddat upp.

• Klicka på den bild eller ett album som du vill ta bort. Om bilden finns i ett album, bläddra igenom album tills du kommer till relevanta bilden, sedan trycker du på den. På nästa skärm väljer du "Alternativ". Från den nedrullningsbara menyn Välj "Radera denna bild".