mynewspapers.net

Ta bort bakgrunden från en bild med Corel Draw

Ta bort bakgrunden från en bild med Corel Draw


Enligt Corel, är Corel Draw bilder vanligtvis består av lager. Detta är ett effektivt sätt, som en bunt med ritpapper ark med delar av ritningen på varje blad. Föremål får automatiskt ett standardnamn när de läggs. De kan dock döpas av skaparen av bilden.

Instruktioner

• Kör Corel Draw. Klicka på "File" och sedan "Öppna..." Navigera till ritningen och klickar på den. Bilden laddas.

• Öppna dockningsfönstret object manager om det inte redan är öppet. Klicka på "verktyg" och sedan "Protesterar manager." Dockningsfönstret object manager öppnas och visar alla de objekt som bygger upp bilden.

• Följa listan över objekt. Dessa kan omfatta: "Kurva," "Grupp av 6 objekt," "Mesh Fyll" och andra. Objekten överst i listan är de som är mest borterst tillbaka i bilden.

• Leta efter ett objekt som kallas "Bakgrund." Klicka på den för att markera den. Tryck på Delete. Objektet försvinner. Notera dock att bakgrunden inte skulle kunna kallas "Bakgrund."

• Välj objektet överst på listan om det finns inget objekt kallas "Bakgrund." Tryck på Delete. Objektet försvinner. Klicka på "Redigera" sedan "Ångra ta bort" för att få den borttagna objektet tillbaka om det inte är det objekt som du vill ta bort. Fortsätt på samma sätt tills du har hittat och tagit bort objektet eller objekten som du vill ta bort.

• Klicka på "File sedan" "Spara som..." Ge filen namnet. Spara den någonstans där du lätt hittar den igen.