mynewspapers.net

Ta bort alger från en uteplatsAlger kräver våta eller fuktiga förhållanden att överleva. Det växer på uteplatser och andra strukturer runt ett hem som har lämplig nyans. Igenvuxna träd och buskage orsaka överskott skugga på uteplatsen och låt ytan förblir fuktig, vilket gör det en perfekt uppväxtmiljö för alger. Alger kan göra uteplatsen hala, vilket resulterar i en farlig situation. Den slemmiga grön tillväxten tar också bort från uteplatsens estetiskt tilltalande.

Instruktioner

• Trimma överhängande buskar, blommor, gräs och träd. Trimmar tillväxten gör att mer ljus att skina på uteplatsen, som hjälper till att eliminera en algblomningar miljö.

• Häll lika delar klor blekmedel och vatten i en sprayflaska eller blanda ammoniumsulfamat med vatten enligt paketet riktningar. Ammoniumsulfamat är en herbicid, hittade på trädgårdsskötsel leverans butiker.

• Applicera blandningen av ditt val till algerna och låt det sitta i 30 till 60 minuter.

• Skölj uteplatsen grundligt med vanligt vatten. Direkt ström och flödet av vatten från någon vegetation som du vill behålla. Ammoniumsulfamat är inte exklusivt för alger. Det kommer att döda varje anläggning uppfyller. Upprepa behandlingen om det behövs.