mynewspapers.net

Synvilla hantverk för barn

Synvilla hantverk för barn


Optiska illusioner varierar från komplexa till enkel. Många av de mer komplexa optiska illusionerna är svåra att replikera och får inte vara genomförbart hemma. Men det finns enklare illusioner som är lättare att replikera och kan även vara grundläggande för barn att göra. Dessa lätt optiska illusioner är roligt för barn och kan vara lärorikt samt del av lektioner om vision.

Röd Shamrocks

Klipp ut en shamrock rött papper, vilket gör den ca 5 inches tall. Klistra in shamrock på ett vanligt vitt papper. Hålla papperet med shamrock upp, med ett annat vanligt pappersark vit intill det. Det borde handla om ögonhöjd för barnet eller barnen. Be dem att stirra i 30 sekunder på den röda shamrock. Då har dem stirra på vanligt vitt papper. Barnet bör nu se en grön shamrock på vitboken, trots att inga gröna shamrock finns. Stirrar på rött för så lång tid orsakar ögat ser nästa green, även om det inte kanske finns.

Konstnärskretsar

Några leveranser behövs för detta projekt inklusive en kompass, gradskiva, vanligt vitt papper, penna, färgade markörer och en penna. Placera punkten på kompassen i mitten av sidan och svänga runt för att göra så stor en cirkel som du kan utan att förirra sig utanför sidan. Dra flera mindre cirklar inuti den stora cirkeln, är noga med att skapa minst tre snedvridningar. Snedvrids när tre eller fler cirklar dras mycket nära varandra. Placera gradskiva inuti den största cirkeln och markera av varje halv och full examen. Vända den upp och ner och markera den andra halvan av cirkeln på samma sätt. Använda en linjal för att markera linjer från centrum av den stora cirkeln till slutet av sidan. Detta bör skapa block över hela sidan. Nu använda färgade pennor färg i rutiga utrymmen i olika färger. När färgade i, ska sidan se ut det är att flytta.

Mini neonskylt

Ta en filmapp eller andra tjockt papper och klipp ut en rektangel dubbelt så stor som du vill ditt tecken vara. Vik den på mitten för att göra ett veck och sedan utvecklas det. Rita en bild och skriv lite text i varje ruta, vad du vill att ditt tecken att säga. Vända kortet tillbaka till odekorerade sidan och sprida kanterna med lim. Vik det kortet på globlinjen igen, och se till att sticka en halm mellan ryggen på varje kvadrat att bilda ditt tecken. Låt det torka och sedan snurra halmen snabbt mellan knäppta händer. Den optiska illusionen bör Visa båda sidor på en gång. Detta beror på att det är att vara vred så snabbt som ögat hänger på varje sida i sekunder även efter bilden är borta.

Mini Cartoon

Skär en cirkel av kartong som är ungefär 1,5 inches i diameter. Använd detta som en mall för att klippa ut två mer cirklar, men på vanligt papper i stället för kartong. Rita en blixt på en av papper cirklar och ett moln på den andra. Limma en cirkla på varje sida av kartong cirkeln. Slå två hål i den nyligen gick cirkeln, en på toppen och på botten. Driva snöre igenom varje hål och fäst den med en knut att bilda en ögla. Snurra varje slinga snöre tills cirkeln i mitten börjar vrida. Den snurrande kommer att ske så snabbt att det kommer att se ut som blixtens kommer ur molnet, trots att de är på motsatta sidor av cirkla.