mynewspapers.net

Symtom på en dålig Tie Rod End

Symtom på en dålig Tie Rod End


Slips spön är en del av systemets styrning och fjädring på bilen. När symtom på en dålig tie rod slutet börja Visa, är det viktigt att ha dragstång fast så snart som möjligt. Om dragstång bryter, allvarliga skador kan inträffa till upphängningen och föraren kommer inte att kunna styra bilen.

Justering

En bil som går ur läge snabbt kan ha en dålig slips slut. Tie rod slutet misslyckas, tån på däcken kommer att förändras och bilen kommer inte köra i en rak linje utan styrning kontrolleras.

Brus

En clunking eller skrapande ljud när du gör en snäv sväng är ett symptom på en dålig slips slut. Avgöra vilken sida av fordonet ljudet kommer från är ett snabbt sätt att veta vilken dragstång att kontrollera.

Däckslitage

Ojämnt däckslitage är en indikator på en dålig dragstång. Om ett däck slits ut snabbare än andra, eller om en sida av däcket har mer slitage, ska det dragstång kontrolleras.

Styrning

Styrning som känns lös eller inte svarar är ett annat symptom på en dålig dragstång. Behöva Överstyrningsvarning för att styra bilen är en indikation på att tie rod anslutningen inte fungerar korrekt.