mynewspapers.net

Symtom på dålig injektor O-ringar

Symtom på dålig injektor O-ringar


Injektor O-ringar är platt plast eller Gummiringar i fordonets spridare. Injektor O-ringar ger vakuum tryck för spridarna ska fungera korrekt så att inga uteluft läcker in spridarna. De hindrar också bilen läcker olja. Dålig Insprutare O-ringar kan skada en bil över tiden och hämma fordonets prestanda.

Tomgång och misständningar

Om din bil tomgång ungefär, för snabb eller tändningsbortfalls, detta kan vara en indikation på att det är fel på bilens Insprutare O-ringar.

Läckande O-ringar

När du utför en kontroll under huven, inspektera spridarna. Om de läcker, är detta ett tecken på att spridarna måste ersättas. Om så är fallet, tillhandahåller O-ring spridarna inte en ordentlig tätning. Om du har svårt att hitta O-ringar, först titta för spridarna. Det blir en metallröret som håller spridarna på plats. På botten av Insprutare, kommer att du se cirkulär O-ringar. De hålls på plats av en våren klämma.

Läcker eller besprutning från spridare

Vid tomgång bilen, titta under motorhuven. Se om det finns läckage eller imma från spridarna. Om så är fallet, kan detta vara en indikation att det är dags att reparera den spridare O-ringar.

Knäckt O-ringar

Ibland är det enda sättet att se till att din spridare O-ringar inte är skadade att ta ut dem och inspektera dem. Om plast eller gummi ringen är split eller sträckt, behöver den bytas. Knakande också visar en sliten O ring.