mynewspapers.net

Symtom på 1994 Honda Civic bränsle Pump misslyckande

Symtom på 1994 Honda Civic bränsle Pump misslyckande


Bränslepumpar bör ge dig tusentals miles för problemfri drift. För att säkerställa den möjligheten, finns det förebyggande åtgärder du kan vidta för att skydda din bränslepump. 1994 Honda Civic modellernas bränslepump ligger inuti bensintanken. Om du tillåter ständigt din tank att få extremt låga, bränslepumpen sugande sediment från botten av tanken, igensättning ditt bränslefilter och skadar din bränslepump. Å andra sidan, om du redan har problem kan du märker utmärkande symptom.

Hård Start

Din 1994 Honda Civic har en elektrisk bränslepump. När du slår på tändningen, bränslet är redo att gå, till skillnad från i äldre bilar när du hade att pumpa din accelerator. Men när bränslepumpen är inte flödet av gas är inte konstant och bilen kan vara svårt att starta eller det spiltor.

Trög

Om din Civic är trög när du kliver på gasen eller det misständningar, dessa är symtom som ditt bränsle pump kanske har problem. Alltid använda den korrekta oktan bränsle i din bil och köpa bensin från en bensinstation namn-varumärke att förhindra att få låg kvalitet bränsle. (Det kan ha smuts och vatten i den.)

Check Engine ljus

När din samhällskunskap elektriska bränslepumpen har problem, får bilens dator sensorer en signal. Meddelandet kommer att vidarebefordras till dig på ditt instrument panel, orsakar check engine ljuset att komma på.