mynewspapers.net

Symtom av en dålig strömbrytare

Symtom av en dålig strömbrytare


Effektbrytare är ansvariga för att automatiskt avbryta flödet av el vid elektrisk våg eller brist på. Dessa mekaniska lådor fastställa elektriska strömmar in en byggnad och bidra till att förebygga bränder och elektrisk ström. Dock som många enheter, kan krets raster gå illa över tiden. Det är viktigt att lära sig symtomen av en dålig strömbrytare till skydda ditt hem och din familj från elektriska faror.

Väder skador

En brytare skadas på grund av extrema väderförhållanden, såsom hög luftfuktighet eller extrema temperaturer. För att leta efter dessa tecken på skada, noggrant granska kretsbrytaren höljet för vattenkondensering eller rost. Öppna kretsbrytaren och granska dess innehåll. Om du upptäcker mögel eller mögel tillväxt längs de inre delarna av växlarna breaker, är detta ett tydligt symptom på väder skador.

Burning/överhettning

Effektbrytare är ständigt utsatta för höga nivåer av el, och om någon del av brytaren inte fungerar brytaren kan börja överhettas och bränna. För att kontrollera för dessa symtom, granska hela kretsbrytaren hölje och område. Leta efter en svart rest längs kanterna av brytaren, där den möter väggen, eller på insidan av brytare nära handtag. Om du märker svarta rester, omedelbart stänga av kretsbrytaren och kontakta en licensierad elektriker.

Korrosion

Korrosion uppstår när elektricitet producerar överdriven värme på grund av misslyckas inre delar. Detta är en av de viktigaste symptomen av en dålig strömbrytare och om märkt, måste behandlas omedelbart för att förhindra elektriska bränder eller skador på andra elektriska system i hem eller företag. Till check för korrosion, titta noga på handtagen och slutet av kretsbrytaren. Korrosion vanligtvis ser ut som en pudrig substans, och beroende på svårighetsgraden av frågan kan du hitta små mängder av korrosion eller stor ackumulation runt basen av handtag och där elen går in brytaren.

Kretsbrytaren handtag

En av de mest uppenbara tecken på en dålig strömbrytare finns i handtag eller switchar för brytarens själv. För att aktivera el till olika delar av en byggnad, måste dessa handtag kopplas till "på" läge. men om du märker att handtagen inte stanna i den position du placerade den i, är brytaren fel. Om effektbrytaren handtaget inte låser in i antingen "på" eller "off" läge, omedelbart kontakta en elektriker att ersätta kretsbrytaren.