mynewspapers.net

Swiss Army Knife Tricks

Swiss Army Knife Tricks


Schweiziska arméknivar har ett antal olika verktyg och prylar på dem som kan användas för en mängd syften. Ett antal olika trick kan göras med objekten på den schweiziska armékniven. Kunskap om dessa verktyg och tricks kan hjälpa dig att bestämma vilken modell av schweiziska armékniven att köpa.

Förstoringsglas

Ett antal olika Swiss Army Knife modeller har små, intensiv förstorande linser installerat, som kan komma till hands i överlevnad situationer. Genom att rikta solljus genom ett förstoringsglas objektiv, kan en brand startas av intensiv balken som skapas. Detta kan vara väsentlig för situationer där du behöver en brand och det finns inga träffar eller en tändare.

Krok

Många schweiziska arméknivar har också hakar på dem som gör det möjligt att ångra knop lättare. Poängen med kroken i en Knut och börja att dra upp, skapa utrymme i knut. Detta ett användbart verktyg när man försöker få knutar av skosnören stövlar, tillbaka förpackningar eller bitar av sträng eller rep som har trasslat och att du kommer att behöva skärpa.

Försänkt skruv-drivrutin

Den försänkt skruv drivrutin verktyg på den schweiziska armékniven kan vara den viktigaste, eftersom det kan skruva loss både platt huvud och Phillips skruv. I slutet av en platt huvud skruvmejsel kan också vara resharpened om den används regelbundet genom att lämna in ner varje sida på en cement vägg eller mot en bit av sten, gör det möjligt att upprätthålla en punkt och arbeta effektivt som en skruvmejsel.

Bälteshållare

På utsidan av de flesta schweiziska arméknivar finns det metall öglor med nyckelringar kör igenom dem så att du kan effektivt ansluta din Swiss Army Knife till nyckelringen och alltid ha den med dig. Då ut i öknen, det kan vara en bra idé att ansluta din Swiss Army Knife direkt på bältet med en kedja eller en metall klipp, så att det finns ingen chans kommer du förlora den.