mynewspapers.net

Sweet Sixteen teman & idéer

Sweet Sixteen teman & idéer


Tonåringar ser ofta sin 16: e födelsedag som en milstolpe som symboliserar början av övergången till ung vuxen ålder. Fira den viktig händelse med en genomarbetad "Sweet Sixteen" part som kommer att ha gäster engagerade och förvånad över hela. Välj ett parti tema att hjälpa till att organisera idéer för inredning, mat och aktiviteter. Tror utanför rutan för att återspegla intressen och personlighet av hedersgäst när du väljer din idealiska Sweet Sixteen parti tema.

Glow part

Under en glöd part börjar inte riktiga festligheterna tills lamporna stänger. Att vara värd en glöd-tema Sweet Sixteen, start av utskrift inbjudningar med orange, gul eller lime grön text på svart papper. Uppmuntra party gästerna att delta i vanliga vita T-shirts och vita byxor eller shorts för de mest dramatiska glödande effekterna; om hedersgäst är en flicka, är en billig vit bomullsklänning en garderob alternativ. Förbereda partiet utrymmet genom att säkra svart ljus till väggar eller ersätta befintliga glödlampor med svart glödlampor. Servera mat på vita tallrikar som lyser under svart ljus. Placera flera behållare med höjdpunkter, som kommer att lysa under ljuset i rummet; Gästerna bör använda överstrykningspennor för att lämna glöd-in-the-dark födelsedag meddelanden till hedersgäst på varandras kläder eller en väggmålning vägg av en stora pappersark vit slaktare-block. Distribuera glow sticks, halsband och armband som part favörer och dans tillbehör för gästerna. En tredelad vit tårta dekorerad med nummer 16 i svart eller lila glasyr avslutar temat.

Hollywood Sweet Sixteen

Lägga till elegans och glamour till en Sweet Sixteen fest av hosting en Hollywood-tema bash. Formella svart och inbjudningar med röda accenter bör uppmuntra gästerna att delta i evenemanget i högtidskläder. Anser värd fest på ett hotell eller banquet hall, om en väl inredda hem kan vara lika effektivt. Dekorera det inre utrymmet med guld och silver stjärnor. Miniatyr stående kristallkronor prydd med hängande pärlor och små lampor göra dramatiska hörnstenarna; Alternativt ordna för en formell fotosession för födelsedag gästerna med en professionell fotograf och rama in utskrifter för att dekorera borden. Fräscha vita eller svarta sängkläder accent med silver servetter är elegant tillägg. Välkomna gästerna med en röd matta; hyra fotografi studenter från en lokal högskola att posera som paparazzi och ta bilder av gästerna när de kommer in. Hyra en limousine för att lämna av gästen om ära och hennes närmaste vänner. Tillhandahålla styrelseledamöternas stolar för tabellen huvud, och projektet en slinga av klassiska filmtrailers skarvas med bilder av födelsedag gästerna på en stor skärm som en dansande bakgrund.

Årtionden part

Ta en cue från förflutnan och värd en fest med ett tema från en annan epok. Överväga en pianobar eller pub som plats för en brusande 20 Sweet Sixteen part. Manliga gäster ska klä i kritstreck zoot kostymer, och kvinnliga gäster klä i länge pärlstav klänningar och pärlhalsband. Dekorera lokalen med svarta och vita tillbehör och porträtt av tyst film film stjärnor. Under evenemanget, ska det födelsedag flicka eller pojke emcee en Charleston dance-off tävling. Ett annat årtionde alternativ är värd en 1950-talet stil sock hop Sweet Sixteen. Värd för evenemanget på ett högstadium gymnasium. Gästerna bör delta i pudel kjolar, sadeln skor och ponytails för flickor och skinnjackor och slicked tillbaka hår för pojkarna. Dekorera hallen med vinylskivor och svart och rosa serpentiner. Servera diner-stil mat som hamburgare och pommes frites; istället för tårta gästerna erbjuda Glass sundaes med nummer ljus som läst "16" i var och en.