mynewspapers.net

Sweet Sixteen flicka Birthday Party idéer

Sweet Sixteen flicka Birthday Party idéer


Om du har en dotter som närmar sig sin sextonde födelsedag, kasta henne en födelsedagsfest med "Sweet Sixteen" tema. Traditionellt, har Sweet Sixteen födelsedagar framkallat bilder av en glittrande tiara, en rosa klänning och en "söt" ny bil. Men inte alla Sweet Sixteen födelsedagskalas är desamma. Planera en kreativ fest med ett tema som passar din tonårsdotter personlighet.

Prinsessan Party

Kasta en "prinsessan Party" för en tonårig dotter som är en prinsessa på hjärtat. Bjuda in gäster att klä upp i balen eller princess-liknande klänningar och "crown" varje gäst som hon går genom dörren genom att placera en plast, bejewelled tiara på huvudet. Mat för partiet bör bestå av mousserande apple juice, en tårta i form av en krona och dainty plockmat. Ordna en "sköna nook" i ditt hus där alla prinsessor kan samlas på golvet, sitta på stora golvet kuddar, måla naglarna, fixa hår och tillämpa make-up.

Molly Ringwald Look-Alike part

Värd för "Molly Ringwald Look-Alike part" som du bjuder in gästerna att klä upp som deras bästa "Molly Ringwald." De kan använda 1980-talet filmen "Sexton ljus" som inspiration. Du kan tjäna popcorn, läsk och en rosa tårta. Spela upp filmen för alla gäster, har en modevisning av de olika Mollys och ge en utmärkelse till den bästa imitatör.

Sweet Sixteen pyjamasparty

Planera en Sweet Sixteen pyjamasparty. Bjuda in gäster till sina sovsäckar, ansiktsmasker, nagellack och fuzzy sovrum tofflor över att din dotters hus för en natt av skrattar åt filmer, äta Sweet Sixteen födelsedagstårta, stannar uppe hela natten och firar födelsedag flickan. Du kan ställa in en taco bar för middag, en fruktglass bar för efterrätt och en midnatt snacksbar, med brownies, pretzels och varm choklad med alla pålägg.