mynewspapers.net

Sweet 16 Presenttips från vänner

Sweet 16 Presenttips från vänner


Hennes söta 16 är en milstolpe födelsedag. Omtänksamma gåvor från vänner kommer att göra det en dag hon aldrig glömmer. Anser hennes intressen när du väljer en gåva, och håll dig till din budget även om det är frestande att vara extravagant för ett viktigt tillfälle som en sweet 16. Kom ihåg att ett presentkort på bio eller en musikbutik online gör en välkommen gåva om du inte vet födelsedag flickan tillräckligt väl för att välja en mer personlig present.

Sexton Kit

Sweet 16 Presenttips från vänner


Sätta ihop en korg eller Present påse med 16 små presenter. Plocka upp några läpp glans, nagellack och nail art dekaler. En aromterapi ljus, kropp tvättning och lotion i en energigivande citrus doft är lyxiga tillägg. Bränna en CD med musik hon kommer vilja eller köpa en tidning om ett ämne som intresserar henne, som mode och underhållning. Spetsa den 16 gåvor med godis, för "sweet 16 flickan," såsom choklad tryffel, saltwater taffy eller hennes favorit choklad bar.

Biltillbehör

Sweet 16 Presenttips från vänner


Om du vet att födelsedag flickan blir en uppsättning hjul för sin födelsedag, butik för biltillbehör. En jeweled nummer tallrik ram och ett par luddiga tärningar hjälpa henne att göra sin egen bilen. Få henne ett par solglasögon och ett visir klipp att hålla dem, en billaddare för hennes mobiltelefon eller MP3-spelare eller en Rese mugg för hennes kaffe att gå på morgonen. Köpa eller göra henne en CD med musik om bilar och bilkörning som "Livet är en Highway" och "Kör ner en dröm."

Uttrycksfulla gåvor

Sweet 16 Presenttips från vänner


Hjälp tonåringen kanalisera sin ångest med en härlig miljövänliga journal och särskilda bläckpenna i en faux sköldpadd eller marmor finish. Skräddarsydda journaler för poesiälskare och Tom sketchbooks och penna anger för blivande konstnärer. Om hon är inriktad mer på den fysiska världen, få henne en början yoga eller meditation kit komplett med matta, instruktions-DVD och tillbehör. Hon ska använda dessa sofistikerade gåvor, ges för att hedra sin milstolpe födelsedag, för att hjälpa henne uttrycka sitt inre jag.

Upplev presenter till "Erfarenhet"

Sweet 16 Presenttips från vänner


Behandla födelsedag flickan till en dag på ett spa--med ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr-- eller boka henne en salong tid för ett snitt och höjdpunkter. Få dramat queen biljetter till en show på Broadway utförs regionalt av ett turnerande företag eller Välj konsertbiljetter till ett band hon trivs. Få henne ett presentkort till äta middag med vänner på en temarestaurang i närheten, till exempel japanska teppanyaki, där kocken kockar maten på en större grill framför gästerna. Parasailing skulle vara ett spännande äventyr för den aktiva 16-åring som bor nära havet, medan en inre varm luft ballong ride skulle göra en oförglömlig sweet 16 erfarenhet för alla.