mynewspapers.net

Sweet 16 maskerad fest idéer

Sweet 16 maskerad fest idéer


En maskeradbal ses vanligen som en exklusiv typ av parti, vilket gör det det perfekta valet för en sweet 16 part. Din tonåring vill en händelse som hennes vänner kommer att minnas som en som hon kommer ihåg. Gästerna kommer i maskeraddräkter, med masker redan på plats. Räkna ut vem som ligger bakom varje mask är bara en del av tjusningen. Sweet 16 maskerad part idéer bör omfatta varje detalj av den part planering.

Använda inbjudningar som påminnelser

Om din tonåring kommer sannolikt berätta för sina vänner om maskeradbalen, använda dina inbjudningar att påminna gäster och informera dem om vad som förväntas. Om du väljer före tid på ett maskeraddräkter parti, skriva på varje inbjudan att formella slitage väntas. Ta dig tid att påminna gästerna att de förväntas bära masker och har maskerna innan de startar festen. Du kanske vill hålla några billiga masker i handen för de gäster som inte kunde hitta en förväg. Gör inbjudningar passar temat med hjälp av inbjudningar formad som masker. Du kan också använda billiga masker dekorerade med fjädrar och profilering. Skriva uppgifter om partiet på baksidan av varje mask och använda dessa som inbjudningar.

Elegant utsmyckning

Dekorera insidan av ditt hus att se ut som en elegant balsal. Använda bitar av satin eller något annat mjukt material som beläggningarna på borden. Ordna höga hattar som hörnstenarna på borden genom att vända upp och ned på hattar och fylla dem med färska blommor. Köpa billiga masker, dekorera dem med glitter, pärlor, fjädrar och andra poster och hänga dem från väggarna. Lägga till en liten mängd glitter i varje tabell. Det kommer att fånga ljuset och ser elegant. Släck lyset ner lågt i rummet, eller använda små ljus, hålla med temat mystery av natten.

Maten gör skillnaden

Servera mat som fungerar med en maskeradbal mystiska och elegant tema och inte förringa natten. Utfodra barnen den samma mat som de äter varje dag inte kommer att stödja temat. Skapa ett buffébord i ett område i rummet och Ställ in skav eller serveringsfat. Plats små tallrikar, servetter och tandpetare på bordet, som kommer att låta tonåringar enkelt servera sig själva. Göra en andra tabellen av kalla rätter, inklusive ost, grönsaker och frukt. Servera mousserande punch och mousserande cider i plast vinglas för den extra touchen.