mynewspapers.net

Sweet 16 inbjudan formulering idéer

Sweet 16 inbjudan formulering idéer


En 16: e födelsedag är en monumental tillfälle. Vrida 16 representerar ett kommande ålder i de flesta länder och i Förenta staterna, är det vanligt för denna födelsedag firas med storhet. Sweet 16 parter kan vara så stor eller stor som du vill, beroende på din budget. Men oavsett vilken typ av fest du väljer att kasta, är formuleringen om part inbjudan det första steget att sätta stämningen och definiera temat för festen.

Poem

Ett söt sätt ord en Sweet 16 inbjudan är att skriva en dikt eller RIM att kommunicera anledningen till festen. Använda något som "hon är alla vuxit upp, det finns inget mellanting. Låt oss fira Melissa's Sweet 16!" Dikten kan vara en kort, 1 - till 2-line introduktion till syftet med inbjudan, eller hela inbjudan kan formuleras i en dikt. Se till att din dotter godkänner inbjudan, ifall hon är generad av dikten du skapar. Innehåller alla nödvändiga uppgifter: namnet på födelsedag flickan, tid och datum för partiet, platsen som det kommer att hållas, tema, och om det är en överraskningsfest.

Samtida

En modern formulering stil ställer stämningen i partiet så roligt och moderna. När du använder modern stil för din Sweet 16 inbjudan, ordet verserna som om du faktiskt talar till läsaren. Med hjälp av "Du" och "Vi", är godtagbara i detta format. Ett exempel är: "Melissa vänder Sweet 16. Kom och hjälper oss fira med ett parti som är lika kul som hon är!" I en samtida inbjudan, kan du också referera till aktuella filmer, shower och händelser. För en mer kulturellt moderna vers, du kan skriva, "Följ med på en natt på röda mattan att hedra Melissa's Sweet 16 part. Bära din bästa mode, mingla med Hollywoods elit och posera för kamerorna som vi hedrar Melissas upphov till vuxen ålder."

Formella

Om du planerar en formell fest, word inbjudan från föräldrarnas eller värdens synpunkt. Vara kreativ, men inte får alltför saftig. Var noga med att anteckna ljud officiella, och även med en lapp till andra föräldrar med ytterligare information om det behövs. Ett exempel på en formell inbjudan är "Snälla bli vår gäst när vi firar Melissa's Sweet 16 parti." En annan formell inbjudan vers kan vara "Herr och fru Smith begäran nöjet att ditt företag när de firar söta 16 födelsedagsfest av deras dotter, Melissa Smith."

Religiösa

Formuleringen om inbjudan kan också återspegla den religiösa betydelsen av firandet. Ett exempel är, "sexton år sedan, vi var välsignade med vår vackra dotter, Melissa. Kom, hjälp oss fira hennes söta 16 födelsedag som ett sätt att visa henne hur mycket hon betyder för oss. " En enklare vers skulle vara, "vår ängel vänder 16. Hjälp oss fira den vackra liv hon leder med ett parti dag."