mynewspapers.net

Sweet 16 födelsedag part teman

Sweet 16 födelsedag part teman


En Tjej 16 födelsedag är en milstolpe för födelsedag flickan och hennes familj. Många väljer att fira händelsen med ett särskilt parti att markera början av övergången till vuxenlivet. Planera för ett parti för en tonårig flicka är en utmaning, så samråd med födelsedag flickan om vilken typ av Sweet Sixteen hon vill eliminerar de flesta av huvudvärk. Ta hennes personlighet och intressen och du hittar många kreativa sätt att fira den speciella dag.

Beach Party

För sommaren födelsedagar är en Sweet Sixteen beach party perfekt. Gästerna kan delta i typiska strandaktiviteter, såsom volleyboll eller boogie ombordstigning, så underhållning kostnader hålls låg. Med tanke på naturen, är dekorationer också enkelt. Färgglada ballonger och parasoller fungerar för dagtid parterna, medan papperslyktor eller blinkande strängar av färgade lampor är bra alternativ för parterna på natten. Om din stranden tillstånd det, är en brasa festlig för gäster att rosta marshmallows över. På ett beach party, hålla menyn casual också. Hamburgare, korv och pommes frites passar temat. Om du inte har tillgång till en strand, kan en pool part fånga en liknande vibbar.

Dance Party

Om födelsedag flickan är en ivrig dansare, är en dance party ett perfekt tema för hennes Sweet Sixteen. Danskvällar hålls i ditt hem eller bakgård med inhyrda DJ. Discokulor, ett blixtljus och olika färgade lampor hjälp skapa en festlig stämning. Hedersgäst kan välja uppspelningslistan och om du är på en budget, använda en MP3-spelare ansluten till högtalare som ersättare för en DJ. Födelsedag flickan och några vänner kan även koreografera en dans för detta speciella tillfälle. Menyn för en dance party är lite mer sofistikerad, men serveras buffé är en bra idé. Hålla gnistrande apple cider i handen för födelsedagsbarnet att rosta med också.

Salong part

Om födelsedag flickan har spa, är en salong party en fin idé för hennes Sweet Sixteen. Bjuda in flera nära vänner till en dag på salongen där de kan få manikyr och pedikyr. Du kan också hyra en make-up artist och hårstylist ge flickorna makeovers. Gästerna kan få make-up påsar med urval produkter som en tjänst. Efter den salong behandlingar, behandla tjejerna till lunch på födelsedag girl's favoritrestaurang eller bjuda in dem tillbaka till ditt hem för en elegant måltid.

Mardi Gras part

Mardi Gras är en utmärkt tema för en Sweet Sixteen eftersom den skapar omedelbart en festlig vibe för partiet. Gästerna får carnival-inspirerad masker, och pärlor och bjärt färgade lampor dekorera lokalen. Ballonger i olika nyanser av lila, grönt och guld är en fin touch också. Tjäna Cajun-inspirerade livsmedel för menyn, och serverar alkoholfria drinkar för skålar.