mynewspapers.net

Svetsning märkning verktyg

Svetsning märkning verktyg


Svetsa metallbitar tillsammans för att skapa intressanta skulpturer och andra funktionsobjekt runt huset. Det finns speciella verktyg att använda när märkning metallen. Flera av verktyg inkluderar täljsten, linje märkning pennor, silver street märkning penna och en blyfri paint pinne.

Täljsten

En svetsare täljsten är 1/2 tum bred och 6 inches lång. Det är 1/4 tum tjock. Det finns en speciell hållare som kan användas för att hålla täljsten. Täljsten säljs också i en rund form som en penna. Det är ca 3/8 tum tjock. En speciell penna-typ hållare säkrar den runda täljsten med gängade krage. Många rörmokare, steamfitters och svetsare använda bara slutet av täljsten utan en hållare för att markera metal. Täljsten är mycket mjuk och skriver bra på metallföremål. Det tål extrem värme och kommer inte att bränna bort metall vid svetsning. Storleken och formen av sten möjliggör enkel transport i en ficka. Använd en täljsten på svart järn.

Märkning penna

En specialdesignad, tunn-line märkning penna används för att markera metal. Spetsen är Självslipande. Märkena kommer inte smitta av metallen och de tåla extrem värme. Tunn-line märkning penna säljs vanligtvis i ett paket som innehåller två röda och två silver märkning pennor. En metall hållare föreskrivs. Denna märkning verktyget på rostfritt stål, aluminium, plast, kakel, virke, glas och mer.

Silver penna

En silver märkning penna används på svart stål. Kärnan i pennan är en silverfärg. Den levereras i en metall gravity feed röret som en mekanisk penna. Det finns en tryckknapp på slutet för att driva silver ledningen ut som behövs. Varumärket silver tål extrem hetta svetsning och kommer inte sudda bort.

Vitt bläckpenna

Ett vitt bläck märkning penna designad speciellt för svetsning fungerar bra på märkning alla typer av metal. Pennan ser ut som en Bättringsfärg pinne för bilar. Det finns en boll inne pennan att skaka det vitt bläcket. En filtpenna skingrar bläck på metallen. Vita bläcket torkar omedelbart. Bläcket tål extrem hetta svetsning och kommer inte sudda bort.