mynewspapers.net

Svensk jul hantverk för barn

Svensk jul hantverk för barn


Många jultraditioner i Sverige införliva aspekter av pre-Kristen semester Jul. Dessutom St. Lucia dag, firas den 13 December, är så mycket en del av holiday firandet. Det finns ett antal hantverk lämpliga för barn som är baserade på jultraditioner i Sverige. Barn kan använda deras svenska jul hantverk för att dekorera huset för semester.

Vävd hjärta

Vävd hjärtat är en av de vanligaste juldekorationer i Sverige. Medan de exakta ursprung är okänt, är dessa hjärtan lätt och billig att bygga. Det enda material som behövs är papper, sax och lim eller tejp för att fästa handtagen. För en mer komplicerad version, får ull filt användas. Rött och vitt är de traditionella färgerna används vid jul, men andra färgval kan utforskas.

Papper kedja

Papper kedjor använder papper med guld eller silver folie används som trädet kransar och runt dörrar i Sverige. De är konstruerade på olika sätt från amerikanska papper kedjor. Barn behöver du spåra ett mönster på papperet innan du börjar att skära. Dessa papper kedjor har vissa kreativa alternativ, som att använda rektangulära länkar eller dubbel cirkel länkar.

Halm Star

I förkristen tid var Jul en hyllning till vintersolståndet. Svenska folket såg fram emot våren och förnyelse av grödor. Halmen används i många svenska jul hantverk symboliserar skörden. Medan många svenska halm hantverk kräver fackkunskaper, barnen kan skapa sina egna vackra stjärnformade prydnadsföremål med knippen av vete halm och röd tråd.

Dalahästen

Dalahästen är en traditionell svensk symbol sett under hela året och speciellt i juletid. Traditionella dalahästar var snidade i trä och målade som leksaker för barn. Barn kan göra sina egna Dala häst jul hantverk utan farorna med wood carving genom att utforma en filt Dalahästen prydnad. Rött är den traditionella färgen för dalahästar, men andra färger är godtagbara.

St. Lucia Crown

Traditionellt, skapas St Lucia kronan från vintergröna lingon grenar och tall vita ljus. Men, det finns många sätt att tolka denna design. St. Lucia kronor gör utmärkta hörnstenarna för en julbordet. Om det finns planer för alla att bära kronan, Använd inte riktiga ljus och inte ljus dem på grund av oro för säkerheten. Elektriska ljus eller representationer av ljus är säkra och vackra.