mynewspapers.net

Svarta myror på vintern

Svarta myror på vintern


Det finns två arter av hushållens myror: svart och snickare. Snickare myran är annorlunda än svarta myran. Svarta myror eller svart trädgård myror, är irriterande och svår att bli av med i ditt hus en gång infekterad. Bara en koloni av svarta myror kan ha så många som 2 000 aktiva myror. Svarta myror är nocturnal och diurnal. Favoritställen för kolonin platser av svarta myran är i hus och trädgårdar, men en art av svarta myror föredrar skogar. De finns över hela Europa och i delar av USA.

Häckande

Svarta myror på vintern


Att bli av med svarta myror är svårt. Det vetenskapliga namnet på svarta myran är Lasius niger. Svarta myran är mångsidig, vilket gör dem svåra att bli av med eftersom de kan lätt anpassa sig till sin omgivning. Svarta myror utanför lever i träd, marktäckning, konkreta sprickor, under stenar överallt den minsta krypgrunden ligger. Inuti svarta myror lever i träslöjd, håligheter i väggar, under mattor och i källarväggarna.

MatSvarta myror äter helst. De njuta av socker, grönsaker, protein, andra insekter, växter och även matlagning fett. Honeydew från bladlöss och skalor är också en näringskälla av svarta myran. Svarta myror Följ doften av mat och dra den tillbaka till boet för en fest för hela kolonin. Den svart myran kan dra 20 gånger sin egen kroppsvikt.

Våren

Svarta myror är mycket vanliga under våren eftersom detta är den tid de kommer ut ur boet födosökande för ny mat. På våren är det svårt att säga om svarta myror kommer från insidan eller utanför hemmet. Dock de häckar i fuktig jord, så om de häckar i hemmet, de är mer sannolikt att vara i en stor planter. Förflyttning av svarta myror våren betyder inte att ditt hus har ett bo. Om du fortfarande hitta svarta myror inne i ditt hem senare vintertid, då är antagandet korrekt att det finns ett veritabelt svarta myror i ditt hem. På våren bygga svarta myror nya Bon. För att skydda ditt hem för vintern, måste du eliminera de svarta myrorna under våren.

Vinter

Om du ser svarta myror på vintern, finns det förmodligen ett bo i ditt hem. Naturligtvis är en rogue myra från utomhus blivit en möjlighet. Ved är ett sätt för svarta myror att hitta sin väg in i ditt hem under vintern. Arbetaren svarta myror kan bli aktiv i kallt väder om boet inte får tillräcklig värme. Aktiva svarta myror på vintern fodergrödor för mat på natten när det finns mer fukt i luften. En gemensam plats för svarta myror att leta efter mat på vintern är i skåp, diskmaskiner, bad, toalett områden och andra platser där fukt samlas. På vintern har ett veritabelt svarta myror en bättre chans att få värme och fukt behövs på det nordligt utanför väggen i ditt hem.