mynewspapers.net

Svart & vit bröllop tema idéerEtt svartvitt tema bröllop är klassisk, elegant och retro känsla. Populärt i art déco-eran, svartvita bröllop använder fet svart-vit inredning med oväntade skurar av färg i hela rummet för att få uppmärksamhet på temat.

Inbjudningar

Stämningen och tema för ett bröllop börjar med inbjudningar. Om du väljer en svart-vit bröllop, bör inbjudningar ha samma tema. Välj vintage-stil inbjudningar med textur i svart och vitt. Välj en accentfärg, och har all text på inbjudan i svart, med undantag för namnen på dem som kommer att vara gift, som kommer att vara i din accentfärg. En anteckning om klädseln av svart och vitt bör också hittas på inbjudan, så att gästerna vet vad de är att bära. Det är det perfekta sättet att sparka igång din svartvita tema bröllop och Ställ in den på rätt fot.

Decor

Inredningen i ditt svartvita bröllop ställer verkligen hela temat. Inte bara bör du välja inredning som är svart och vitt, men välja inredning som matchar den avgjort art deco, retro känsla som en svart-vit bröllop skapar. Istället för att välja rynkad dukning, Välj minimalistisk inställningar med skarpa linjer. Välj hörnstenarna av smidesjärn eller målade svart lackerat trä. Vita dukar med svarta servetter knyta an till temat. Om du väljer att använda blommor, välja vit en som är accentuerat med svart band till uppsättningen av färgskalan.

Detaljer

De sätt att skapa ett svartvitt tema bröllop från varje dag till något speciellt finns i detaljerna. Välj en ljus accentfärg, och använda den på bågen för bruden; så, när alla gäster är klädda i svart och vitt, hon kommer att stå ut med en explosion av färg på klänningen. Välja bröllop gynnar som speglar ditt tema, såsom jordgubbar doppade i vit och mörk choklad, inslagna i cellofan och bundna med ett svart band. Kommissionen en bröllopstårta som är vit med retro former i svart på det, och sedan toppa det med blommor av valfri färg. Det finns så många alternativ för den som planerar ett svart och vitt bröllop. Använd era som din guide till att hitta detaljer som passar din färgtema och få ditt bröllop till liv.