mynewspapers.net

Svart Salve behandling

Svart Salve behandling


Svart salve behandling är faktiskt om två olika typer av svart salve, används för olika hudåkommor. Även om varje salva har varit i bruk i mer än 150 år, är själv-behandling med svart salva för hudcancer kontroversiell, med traditionell och alternativ medicin på motsatta sidor av stängslet på både dess säkerhet och effekt.

Grunderna

Två salvor finns kallas "svarta salve." Första salvan är idag vad är touted som en alternativ behandling för cancer i huden; andra är en salva som "ritning salve," som innehåller ichthammol.

Definition

Svart salve, en ovetenskaplig alternativ behandling tillämpas på områden av hudcancer, är klassificerad som en escharotic medicin. Escharotic innebär att salve inducerar bildandet av sårskorpa, en sårskorpa av död hud oftast ses efter brännskador eller med trycksår (liggsår). Många produkter som säljs under namnet "svarta salve" och som påstods att behandla hud cancer innehåller bloodroot, en perenn växt. Rita salve är svart på grund av dess huvudsakliga ingrediensen, ichthammol.

Användningsområden

Svart salve, aktuella agenten som oftast innehåller bloodroot, används i egenvård av hudcancer. I hundratals år använde indianer sap från bloodroot växtens rötter att själv behandla cancer, vårtor och mullvadar. Denna svarta salve är endast appliceras lokalt. Ritning salva används för att behandla sjukdomar, såsom bölder, för borttagning av fiberband under huden eller behandling av varigt, varfylld hudutslag. Ritning salva appliceras på det drabbade området att dra ut infektionen som salve bistår kroppens naturliga mekanismer för att bekämpa invaderande organismer/artiklar.

Överväganden

Svart salve, växtbaserade frätande aktuella agenten som används av vissa att själv behandla hudcancer, är en behandling som uppfyller med två ytterligheter. Den traditionella medicinska samfundet undviker användningen av denna svarta salve medan några i den alternativa medicinska samfundet omfamna fast svart salve användning i egenvård av hudcancer. Innan något beslut om vilken behandling alternativ du ska välja för din hudcancer, rådgöra med din vårdgivare. Dessutom hämtar information från så många seriösa och pålitliga källor som du kan innan du gör ett beslut som inte bara kommer att påverka din hälsa och välbefinnande för närvarande men kunde ha långsiktiga effekter, också. Rita salve bör inte användas vid behandling av öppna sår, av personer som har allergi mot någon av de salve ingredienser eller i behandling av en böld eller andra Postulös för mer än ett par dagar innan en vårdgivare. Förekomst av feber indikerar en vanligare infektion och teckningsoptioner söker läkarvård.

Försiktighet

Vissa hudcancer är mer benägna att metastaser, vilket innebär att cancern kan sprida sig i kroppen. En topikal behandling av hudcancer ensam kommer inte att behandla alla cancer som har spridit sig i kroppen. Endast medicinska tester kan säkerställa om cancern har spridit sig utöver vad som är synliga på huden.