mynewspapers.net

Svart hår Weave Updo stilar

Svart hår Weave Updo stilar


Om du tror att begränsar en hår väva din frisyr alternativ, Tänk igen. Om du har svart hår-- och bära en rakt eller lockigt hår väva--kan du kamma och forma ditt hår till musikstilar från en chic updo till en hög hästsvans. En sofistikerad updo är ett elegant stil alternativ för svarta kvinnor som vill prova en ny frisyr utan att skada sina egna hår.

Hög Updo

Väva frisyrer att bäraren att uppnå utseendet på en fantasy-frisyr. För tillfällen som kräver hög drama, skapa en glamorös updo med en lång hästsvans, dramatiska tjock lugg och stora lockar. Borsta ditt medium-längd eller långa naturliga hår i en hög hästsvans nära kronan. Säkra hästsvans med ett elastiskt hårband. Genom att vrida din naturliga hår runt det elastiska bandet att skapa en liten bulle. Använd denna bun som bas för mänskliga väva hästsvans och väva hår bang. Säkra bulle med plast hårspännen. Med hjälp av små kammar--som är kopplade till ändarna av väva hästsvans bit - bifoga människohår hästsvans vid basen av bun. För att skapa fringe, lägga till en kort bit av raka väva på framsidan av människohår hästsvans. Denna del av hår weave bör vara tillräckligt lång för att skapa en smäll som skrubbsår toppen av dina ögonbryn. Med små hårkammar, fäst på undersidan av väva bang, säkra hår på framsidan av människohår hästsvans att täcka pannan. Använd små hårspännen, (samma nyans som din hårfärg), för att förankra smällen att hästsvans. Skjut hårspännen i hästsvans och bas om du vill dölja utseendet på plast hårnålar. Med hjälp av en stor pipa locktång, gör tre stora fat lockar i hästsvans att slutföra stil. Komplettera denna ultra feminin siluett med en aftonklänning med spaghetti remmar och små-jewelled örhängen. Denna frisyr är också lämplig för svart slips händelser eller bröllop.

Klassiska Updo

Du behöver inte en stylist på uppmaningen att svepa håret in en enkel updo. Para ihop denna klassisk och sofistikerad frisyr med axeln duster örhängen och en axelbandslös klänning för en part eller middag datum. Först böja din medellång eller lång hår väva med en locktång på en låg värme inställning. Kamma håret med fingrarna att släppa lockarna. Börjar på nacken av din hals, vrida den vävde hår uppåt i en stor och full knut. PIN med hårspännen att säkra stil. Rama in ansiktet med några herrelösa rankor från väven att slutföra utseende.

Rörig Updo

Detta krångel-fri stökigt updo kräver ingen curling att styla håret. I själva verket kan du skapa denna snabba, bara-rullade-out-av-säng frisyr på mindre än 15 minuter. Om du bär en medelstor-längd eller långa lockiga väva, samla håret i nacken och löst vrida den på toppen av huvudet i en bulle form. Säkra formen stökigt med långa hårnålar. Dra långa bitar runt öronen och på din panna att rama in ansiktet. För speciella tillfällen, lägga till en jeweled brosch i lös knut att skapa en dramatisk och festlig updo. Para ihop denna frisyr med en enkel pannband, jeans och en förskönat T-shirt för en konsert eller en avslappnad första datum.