mynewspapers.net

Suzuki GS 650 specifikationerSuzuki GS 650 var en motorcykel tillverkad av Shizuoka, Japan-baserade Suzuki Motor Corporation under 1980-talet. Cykeln var del av GS-serien av Universal japanska motorcyklar, som var känd för sina Luftkylda motorer och främre skivbromsar. Flera olika specifikationer är kopplade till Suzuki GS 650 motorcykeln.

Motorn

Suzuki GS 650 med en fyrtaktsmotor. 4-takts förbränningsmotorer lita på fyra grundläggande "stroke" eller "uppgifter" till komplett full cykler som är intag, komprimering, makt och avgaser. Inline fyra motorer (som kallas också ofta raka fyra motorer) består av fyra cylindrar, vilka alla är belägna på ett rakt sätt, vid sidan av vevhuset. Suzuki GS 650 har en drivaxel överföring. Drevpar ansvarar för både rotation och överföring av vridmoment. HÄSTKRAFTER av Suzuki GS 650 är 73hp på 9500 varv per minut.

Bromsar

Både främre och bakre bromsarna av Suzuki GS 650 motorcykeln är skivbromsar. Skivbromsar är ansvariga för att stoppa motorcykeln, och består av rotorer, bromsok och bromsbelägg. Skivbromsar, snarare än att klämma hjulet, pressa rotorn. Detta resulterar i hydrauliska för kraft, i motsats till kraft överförs via kabel. Detta ger friktion för bromsbelägg och skivan, som sedan saktar ner skivan.

Vikt och hastighet

Tjänstevikt på en motorcykel hänvisar till sin totala vikt, inklusive väsentliga vätskor som bensin och olja, samt någon standard utrustning. Tjänstevikt på Suzuki GS 650 motorcykeln är strax under 239 kilo. Motorcykeln har en kapacitet för drygt sex gallons. Den maximala hastigheten av Suzuki GS 650 är drygt 122 miles per timme.