mynewspapers.net

Surfbräda hantverk

Surfbräda hantverk


Snygga utseendet på en surfbräda i kombination med din fantasi kan leda till vissa gnarly surfer hantverk. Oavsett om du värd en fest och vill göra hantverk med gäster, eller du bara letar efter några hem dekorationer, kommer surfbrädor definitivt lägga till stämningen i rummet.

Surfbräda bokmärke

Skapa en surfbräda av cardstock för part tjänst eller för eget bruk. Rita en sex-tums surfbräda på en vit cardstock. Ladda upp formen till datorn om du inte vet hur man drar en eller behöver en riktlinje för en exakt ritning. Använda markörer eller klistermärken för att skapa en design på surfbräda. När allt är klart laminat surfbräda och använda ett hålslag för att göra ett hål på toppen. Knyt en ljusa band eller garnbiten genom hålet.

Surfbräda ram

Fånga en bild på dig hängande tio genom att göra en surfbräda ram skumgummit. Klipp två åtta-tums surfbrädor ur skummet och dekorera med markörer, klistermärken och färg. Låg fyra hantverk pinnar på tidning och färg för att samordna med färgerna i surfbrädor, dessa minnen kommer att beskriva fotografiet. Laminat fotografiet innan placera pinnar på framsidan av det; Detta kommer att förebygga alla eventuella skador på bilden. Fäst pinnarna till kanten av fotot med dubbelhäftande tejp. Anbringa surfbräda på sidorna av fotografiet, på vänster och höger hantverk pinnar, med dubbelhäftande tejp.

Surfbräda festinbjudningar

Skapa surfbräda-tema fest för din nästa luau. Skär åtta-tums surfbrädor av kartong och måla dem en solid färg. Dekorera framsidan av surfbräda med beach-inspirerade dekorationer, band och klistermärken. På den andra sidan av surfbräda, skriva part Detaljer för gästerna. Hand leverera skräddarsydda inbjudningar till gästerna eftersom de inte passar i en standard kuvert.

Surfbräda anslagstavlan

Köpa ett stort ark anslagstavlan på ett hantverk leverans butik och använda en svart markör för att rita konturerna av en surfbräda på korken. Använda vass sax för att klippa ut surfbräda, kasta extra material. Täck framsidan av kork i bjärt färgade tyg eller surfbräda tyg. Fäst tyget surfbräda av Linda den runt framsidan och häftning eller limning till baksidan av anslagstavlan. Stansa ett hål i surfbräda och binda en samordnande band till anslagstavlan så du kan hänga den.