mynewspapers.net

Surfbräda hantverk för förskolebarn

Surfbräda hantverk för förskolebarn


Som sommaren närmar sig och du studera bokstaven "S" i din förskola klass, du kan fånga elevernas intresse, och en våg av phonic lärande, genom att skapa surfbräda hantverk. Aktivera ditt förskolebarn till byggare genom att uppföra en står för sina surfbräda skapelser eller till geologer samlar stenar för en surfbräda Papperspress.

Surfbräda och stativ

Ljusa och färgglada surfbräda hantverk kan lysa upp ett klassrum. Skär 6-tums lång surfbrädor från återvunnet mappar eller affisch styrelse. Uppmuntra förskolebarn att dekorera surfbrädor med geometriska mönster, blommor eller andra mönster. Barnen kan göra står för surfbrädor med hantverk pinnar. Efter färgning hantverk pinnar, låg tre pinnar platt. Limma tre fler pinnar till dem, så det ser ut som en tic-tac-toe styrelse. Göra en annan liknande nätet, och låt limmet torka. Bifoga två rutnäten tillsammans på toppen, med lim, för att bilda en tält-liknande struktur. När limmet torkar, är du redo att rack upp i styrelserna.

"S" är för surfbräda

När du börjar din studie av bokstaven "S", läste boken "S gick Surfing" av Ruth Moen Cabanting till klassen. Leverera din klass med surfbräda former som du har ritat på kartong eller en bit papper samt färg, markörer och klistermärken. Uppmana eleverna att vara kreativ i dekorera sina surfbrädor. Lägg till bokstaven "S" i centrum av styrelsen att slutföra craft.

Surfer pappersvikt

På en vandring, har varje förskolebarn välja en rock som är 2 till 4 inches lång. Detta rock kommer att bli en bas för en personlig surfer pappersvikt. Efter rengöring klipporna, har barnen måla den platta sidan av berget ljusblå att företräda havet. Mörkt blå färg kan användas för att måla vågor. Hjälpa varje barn att klippa hennes huvud ut ett foto och förstärka den genom att limma en bit kartong som matchar formen på baksidan av fotot. Göra en surfbräda från en bit av gul filt eller papper. När färgen är torr, fråga barnen att limma surfbräda till toppen av de "vågorna". Skär en liten baddräkt av tyg, gör piprensare armar och ben och limma bitarna på plats ovanför surfbräda. Förskolebarn är sannolikt kommer att behöva din hjälp sammanställer stick personen. Slutligen har varje barn limma hans foto till toppen av personen som pinne.

Fotavtryck surfbräda

Förskolebarn älskar att hålla fötterna i paint och skapa fotspår på stora pappersark. Som en del av din studie av bokstaven "S", har eleverna placera sina fotspår på stora surfbrädor. Efter fotspår har torkat, låt barnen dekorera sina fotavtryck surfbrädor med märkpennor, klistermärken och glitter.