mynewspapers.net

Subway kakel designidéer

Subway kakel designidéer


New York City började använda plattor i tunnelbanan posterar börjar 1904. Eftersom bathroomlike plattor belagda subway korridorer, började folk att lägga stil till brickor genom att skapa mosaik, plack och tydligt skrivna ord och fraser. New Yorks tunnelbanesystem använder små, fyrkantiga svarta och vita badrumskakel för att bestryka väggarna. Enligt New York City Metropolitan Transportation Authority (MTA) hemsida, kan konstnärer och designers lämna förslag till MTA om kakel designidéer. Konstnärer väljer plats och material som behövs. MTA antingen avböjer eller accepterar inlagor.

3D-bilder

Subway kakel designidéer


Ett team av New York City artister började försöka skapa tredimensionella bilder och op-konst i tunnelbanesystemet samt stadens trottoarer i Brooklyn. Anser att denna idé till nästa nivå och skapa "seende-öga" bilder med hjälp av underjordisk tunnelbana plattor. Enligt Vision3D.com, en spindelväv så pass förklarar hur ser i 3D fungerar utan speciella glasögon, en betraktare kan använda "parallella som tittar på metoden"--som Magic Eye bilder--att manipulera siktlinjen till en punkt bakom och bortom bilden. Musklerna inuti ögat styra fokus linsen och slappna av och förlänga för att producera en bild i en bild. Utforma sådan bild med hjälp av plattor i tunnelbanan. Använda flash-grafik eller ett liknande program för att skapa en 3D-bild. Var försiktig där du placerar bildens slutliga kakel. Du vill inte folk kliva bakåt mot spåren att visa bilderna. Tycker om trapphuset plattformar där människor kan visa bilden från toppen eller basen av trappan.

Bild mosaik

Subway kakel designidéer


Tycker om att skapa en fotografisk mosaik. Klistra in ett fotografi--antingen en liten bild eller en kvadrat med en stor bild--till varje platta. Använda Polaroid bilder, digitala utskrifter eller regelbundna ögonblicksbilder. Skapa ett landskap, ett ansikte eller ett mönster som tar folk inuti fotografiet och låter dem fly där som de väntar på tåget till slutligen zooma genom.

Manifestet

Låt varje kakel tala för sig själv. Kommunicera ett budskap till subway förbipasserande genom brickor. Skriv ett manifest om något du brinner. Skriv varje ord, eller två eller tre ord, på varje ruta. Överväga att bilda ord i en design som skapar en bild eller ett mönster så är det både attraktivt att läsa och titta på från över spåren. Du kan skriva ett varningsmeddelande om framtiden eller ett meddelande om att vakna upp och uppmärksamma världen omkring dig. Du kan också skriva något roligt eller fredlig som lugnar människor som de vänta under jord och läsa ditt jätte arbete.

Interaktiva Scrabble

Subway kakel designidéer


Tänk på ett sätt att skapa en interaktiv Scrabble ombord på tunnelbanan väggarna. Skapa kardborrband självhäftande bokstäver i alfabetet som kan hålla sig till varje platta. Ge spelare möjlighet att stava ut ett ord och använder bokstäverna i högen. Om folk försöker stjäla eller förstöra breven, tycker om använder torr radera markörer i stället för att skriva ord på väggarna. Låt folk på ena sidan av tåg spår ras människorna på andra sidan järnvägsspåren i en omgång wordsmiths. Utforma väggen för att se ut som ett original 1948 Scrabble styrelsen för nostalgisk effekt.

Keramiska fotografier

Du kan också prova med metoden "Foto transfer" att skriva ut ett fotografi på subway väggarna. Samla ett gäng subway kakel. När du har skjutit en bild du vill använda på kakel, sätta filmen och brickor i det mörka rummet. Kappa ljus känsliga kemiska lösningen på varje ruta. Exponera kakel till negationen projiceras från breddare. Du kan hitta lösningen på professionell fotografering leverans butiker. Ordna brickorna i en intressant design att skapa hela bilden i kakel.