mynewspapers.net

Substitut för kaffe filter

Substitut för kaffe filter


Kaffe är en nödvändighet på morgonen för många amerikaner, som det hoppet börjar våra dagar, och håller oss när våra energinivåer få låg. Tunga kaffedrickare kan inte föreställa mig att gå en morgon utan deras kopp Joe, och så när de slut kaffe filtrerar de panik uppsättningarna i på hur man orkar. Bra substitut för kaffefilter finns, och vi kan använda dessa metoder för att avvärja en dålig dag utan kaffe.

Hushållspapper & servetter

Det traditionella kaffefiltret består av poröst papper som tillåter vätska att resa genom papperet. Pappershandduk får produceras med samma intentioner, vilket gör det ett bra substitut för kaffefilter. Om du får slut på kaffefilter, men har en rulle hushållspapper eller servetter liggande, bara forma dem som passar i din kaffebryggare och viola kan du börja brygga din favorit kaffe.

Toalettpapper

Toalettpapper gör också ett bra substitut om du inte har några kaffefilter runt huset. Det är lättare formade än servetter, så att den passar ordentligt i filtret cup. Det gör att kaffet att resa genom det på mer av en exakt takt än pappershandduk, vilket är normalt tunnare. En två skikt toalettpapper fungerar bättre då en en-ply, och du behöver inte oroa dig det rippning och att göra en stor röra. Får inte generad om du måste dra detta trick då och då som det fungerar perfekt.

Cheesecloth

Kockar synonymordlistan rekommenderar cheesecloth som ett bra substitut för ett kaffefilter. Naturligtvis är det mindre vanligt att ha cheesecloth än det är att ha kaffefilter, men desperata tider kräver desperata åtgärder. Cheesecloth vänjer att göra ost och är gjord av en löst vävd bomull. Den finns i olika kvaliteter, alltifrån extra fin till grov. Fler fina betyg, desto bättre blir det för att göra kaffe, som på så sätt skäl inte kan resa genom tyget själv. Du kan ha vissa cheesecloth runt huset, eftersom det blir används ofta i många recept, såsom för grafik och vinframställning.

Smör tunt eller fina tyg

Smör tunt liknar cheesecloth och blir används främst för att göra smör. Det är ett bra substitut för kaffefilter. Men om du inte gör ditt eget smör, kanske du inte har en av dessa ligger runt. Smör muslin är ett tätt vävt bomullstyg som gör att smöret bilda och rinna. Om du inte har smör tunt runt huset, prova med en tätt sydd tyg istället. Något som har mindre porer i den än din genomsnittliga kaffe mark. Se bara till att det är antingen nya eller en ren trasa så att du inte kör ditt kaffe igenom något du brukade tvätta golvet med.

Wire Mesh-Filter

Om du blir sjuk av frenetiskt rullande upp toalettpapper för att använda som ett kaffefilter kan du investera i en metall filter. Kaffe Snoop förklarar att många av de nya kaffe beslutsfattarna har dem byggt rätt i, men du kan köpa dem individuellt också. Formen passar till din kaffebryggare, och i stället för papper, den är gjord av ett rostfritt stål ståltrådsnät för att förhindra rost. Wire mesh filter är miljövänligt, och du bara tvätta dem och använda dem igen. På så sätt ni aldrig oroa saknade morgonkaffet eftersom du glömde att köpa filter.

Snabbkaffe

Ett annat sätt att glömma kaffesurrogat filter är att alltid ha en backup plan. Snabbkaffe kräver inte ett filter, och så har en liten bit av detta runt huset kan du spara tid och frustration.