mynewspapers.net

Substitut för instant espresso pulver

Substitut för instant espresso pulver


Espresso pulver tillverkare skapa sina produkter genom rostning, malning, bryggning och uttorkande espresso bönor. Instant espresso pulver smaker traditionella kaffe-infunderas efterrätter som tiramisu, kakor och choklad mousse. Om du är fångad i mitten av att göra ett favorit recept och inse är det instant espresso pulver, ersätta med starkt kaffe eller snabbkaffe granulat.

Starkt kaffe

Ersätta starkt kaffe för instant espresso pulver. Brygger en kanna kaffe med en halv till en fjärdedel av mängden vätska som du normalt använder. Justera vätskan i ditt recept att rymma den extra vätskan från det starkt kaffet.

Snabbkaffe

Om du ertappas utan din favorit espresso pulver, ersätta med snabbkaffe granulat. Använd samma belopp i receptet. Till exempel, Använd 1 msk snabbkaffe om ditt recept kräver 1 msk espresso pulver. Om du har alternativ, väljer mörkrost instant kaffe över regelbundet. Smak av mörkare stekar kommer att vara mer som styrkan i espresso pulvret.

Fint kaffe eller Espresso

Om du bara har marken espresso i ditt skafferi, kan du ersätta det för espresso pulver med hjälp av ett mindre belopp. Eftersom kaffe eller espresso inte kommer har bryggt, blir smaken starkare. Prova att lägga hälften av det belopp som krävs i ditt recept. Till exempel, om din recept kräver 1 msk espresso pulver, ersätta med ½ msk kaffe eller espresso. För bästa resultat, mala kaffe eller espresso i en kaffekvarn eller i en matberedare före användning. Den fint malda kaffe kommer att distribuera bättre i receptet.

Gör din egen

Du kan göra din egen espresso pulver hemma om du är villig att spendera den tid och ansträngning. Välj en rik, mörk stekt kaffe eller espresso bönor. Mala bönorna till en normal grind storlek i en kaffekvarn eller matberedare. Brygger kaffesump. Torka de kaffe slipar på en pappers-fodrade bakplåt. Mala bönor till ett fint pulver i en kaffekvarn eller matberedare.