mynewspapers.net

Styrofoam kon träd hantverk

Styrofoam kon träd hantverk


Julen är en underbar tid av året där människor är inspirerad att dekorera sina hus, att föra ljusstyrka i djupet av vintern. Ett roligt hantverk att göra med dina barn är att skapa styrofoam kon träd. Med dessa vackra träd, kan du dekorera manteln, matbordet eller något rum i huset.

Träd med glas stenar

Måla en styrofoam kotte grön. Se till att du målar kotten grundligt. Du kan hitta att du har att tillämpa mer än ett lager färg. Plocka ut färgat glas stenar, hittade på hantverksbutiker eller dollar butiker. Tillämpa smycken lim på baksidan av de färgade stenar och tryck dem mot frigolit konen så att de liknar ornament på trädet.

Träd med kottar

Samla ett antal kottar. Det exakta antalet kottar beror på storleken på din styrofoam kon. Måla styrofoam konen grön. Försök att päls det jämnt, så ingen vit visar under färgen. Limma kottar på frigolit konen så att den har helt täckt, eller som helt täckt som du kan hantera, med kottarna.

Bejewelled träd

Detta träd är påkostade och glänsande, och kommer förmodligen att bli en favorit för barnen. Täcka en styrofoam kon med filt. Plocka ut ett sortiment av jewel pärlor, chenille band, guld paljetter och allt annat som liknar miniatyr julgransprydnader. Dessa finns på hantverksbutiker eller bead butiker. Limma band att frigolit konen som en krans, slingrande runt trädet som ränder på en Sockertopp. Limma på juveler och paljetter i vilken design du väljer. Det är inte möjligt att ha för mycket.