mynewspapers.net

Stygg brudkläder dusch idéer

Stygg brudkläder dusch idéer


Om bride-to-be är den äventyrliga typen, överväga att ha en stygg tema brudkläder dusch. Detta tema är definitivt inte för blyg eller pryd brud, men kommer att vara stor på skratt. Det ger en möjlighet för bruden att ha lite kul under en tid när hon kan vara stressad från alla bröllopsplanering. Kasta en sexig dusch för din vän som kommer att ge henne en chans att vara med tjejerna innan hennes bröllop.

Plats och Decor

För att verkligen sätta stämningen för en stygg dusch, överväga arenan. Hålla duschen på en underkläder butik, sex shop eller en strippklubb som riktar sig till kvinnor. Om det är inte ett alternativ, dekorera din plats med naughty dekorationer. Spränga kondomer att ersätta ballonger, lekmanna-spets runt, hänga upp handfängsel för dekorationer och köpa billigt thong underkläder och kasta de över stolar. Köpa en penis formade pinata från en sex butik och andra nyhet dekorationer för att gästerna ska rodna.

Mat

Göra cupcakes och pipe isbildning behåar och trosor på dem, eller ringer runt för att hitta ett bageri som gör stygga kakor, eller en tårta i form av en korsett. Servera champagne, jordgubbar och vispad grädde, chokladfondue med tårta för doppning och andra livsmedel som verkar lite dekadent. Har tjej-inspirerade drinkar som kosmopoliter eller frukt daquiris.

Gåvor

För att handla för en stygg brudkläder dusch, skulle det vara kreativ för att ge en smutsig och sexig gåva och kanske en "riktig" gåva som till exempel en vacker nattlinne eller BH och trosa. "Smutsiga" gåvan kan vara en nyhet från en sex butik, en sexig film eller några lurviga handfängsel. Andra stygg gåvor kan omfatta ätbara massageolja, doftljus, en könsbestämma position bok eller en CD sexig kärlekssånger.

Party gynnar

Låt gästerna ta hem några av åtgärder genom att fylla för påsar med roliga och smutsiga. Smaksatta kondomer, klubbor, mini flaskor av lotion, Votivljus, handklovar, mini kön ställning böcker och ett par sexiga trosor är några intressanta alternativ.