mynewspapers.net

Stuga utomhusfärg färger

Stuga utomhusfärg färger


Saga kvaliteten på en stuga verkar inbjuder fantasy utomhusfärg. Kanske är det alla dessa färgglada blommor i överfulla trädgården eller känslan av fantasier som går med dekorera en klassisk stuga. Dämpad eller hämningslös, de flesta stugorna är lika intressant på utsidan som de antyder att vara på insidan.

Liten stuga, stora attityd

En enkel stuga med halmtak och en tegelsten stoop bryter ut med smörig gul trim på verandan pelarna, två dubbel - hung fönsterkarmar och den främre luckan. Verandan är brandbil röd som är dörren. Taket är honungsfärgade kalufs som kompletterar verkliga tegel skorstenen och återspeglas i ett blåregn-omfattas trä slat staket vid skorstenen. Kompakt stugan är så symmetrisk och så prydligt färgade att det ser ut som ett perfekt dockskåp på dess generösa, gräsbevuxen tomt. En asymmetrisk och kraftigt vinklade stuga på en liten tomt knappt bredare än huset har djärva, grape-lila griffeltavlor och bländande vita knutar kantning gavlar, taket, små fönster, trä dörrkarmen och enkla trä steg. Ett missas färg val--huset kan tyckas diminutiv, men det finns ingenting blyg om det.

En solig, ljusa seaside cottage

En klassisk återgivna seaside stuga med fett kolumner på ett brett veranda sitter squat och säkert under ett skuggigt träd. Tvåvåningshus rambles från främre trädgården med dess vita staket tillbaka in i träd men det är inte skuggad. Render inne och ute är målade ljusa solros gul, inklusive skorstenen. De halva kolonner, taket kanter, dörr- och trim matcha det vita staketet. Inslag av körsbär röd kontrast med den soliga färgen, och veranda golv, fram- och baksida, är naturliga, slitna ek. En röd dörr och frodig grönska hålla stugan från ser ut som en pralin och echo insidan färg systemet, som också är gul med massor av vita, stänk av rött och grönt och polerad, stenhårda ekgolv. Denna stuga är glada men ser tillräckligt stabilt för att klara en kustnära storm eller två, vilket utan tvekan har genom åren.

Uppdaterade viktorianska hem

Något om en stuga inspirerar den frekvent tillämpningen av färsk färg, och det fräscha look är en klassiker. Viktorianska stuga från 1895 är långt ifrån tråkig och dumpy. En försiktig renovering har snäcka blå färg på alla väggar och skiffer grå plattor på taket. De många Fönstren och gaveln kanter, samt veranda, klippta i vitt, och två takkupor på en övervåning, ställ tillbaka på vardera sidan av huset, är målade helt vit. Staket och svängande gate är vit, naturligt mjuka gröna gräsmattan invaderas nära framsidan av huset av en stuga trädgård av multi färgade blommande buskar och blommor. Detta är ett stort hus som backas upp av mogna träd, och dess garage och bodar är alla målade för att efterlikna den största stugan. Men trots dess sidostöd, tillbaka förlängningar och tre våningar, stugan lyckas ser enkel tack vare den ren men dämpad exteriör färgsättningen.