mynewspapers.net

Student sjuksköterska arbetsbeskrivning

Student sjuksköterska arbetsbeskrivning


Sjuksköterskeeleverna är studenter på att en certifiering eller grundutbildning examen i omvårdnad. En student sjuksköterska kan vara en kandidat för att vara en hälso-och assistent en tid av praktisk undersökning innan få hennes certifikat från en lokal community college. Hon kan också vara en kandidat för en examen i registrerad omvårdnad, hennes sista tid av studie innan hennes examen som universitet. Tidsperioden som sjuksköterske student tillbringar arbetar i en medicinsk miljö kallas klinisk utbildning eller kliniska.

Förkunskaper krävs

Innan studenten sjuksköterska kan sätta sin fot på ett sjukhus, måste han slutföra sin grundutbildningsprogram klass arbetskrav. Sjuksköterske student kan ta så lite som ett benämna av studien i ett community college omvårdnad program innan hennes sista terminen av arbetet på ett sjukhus, eller så länge som tre år. Under denna tid studera sjuksköterskeeleverna många olika ämnen inklusive organisk kemi, mikrobiologi, människans anatomi och psykologi. En student sjuksköterska kommer också ofta studera ämnen i de fria konsterna samt för att hjälpa honom att förbättra sina kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation.

Platsen för student omvårdnad jobb

Sjuksköterskeeleverna kan slutföra sin tid som student sjuksköterska på sjukhus eller vårdhem. Det specifika område där studenten fungerar beror på programmet i fråga. Vissa skolor av omvårdnad och högskolor har särskilda sjukhus som studenter har tilldelats under denna tid. Andra program för omvårdnad kan en elev att välja mellan en eller flera sjukhus. En student kan vilja arbeta närmare till sitt hem eller i ett sjukhus med en specialitet som hon föredrar att studera närmare.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskeeleverna har många olika arbetsuppgifter. En student sjuksköterska hjälper sjuksköterskor på samtal med oavsett uppgift kräver avslutningen på tiden. Sådana uppgifter kan omfatta patientens heartbeat och blodtryck, utför medicinska tester och att notera en patientens mentala och känslomässiga tillstånd. Sjuksköterske studerande lär sig att utföra vissa medicinska förfaranden som införandet av en intravenös linje av en licensierad vårdlärare. Sjuksköterskeeleverna måste behärska sådana förfaranden via i klassen instruktion på sjukhuset samt genom hemuppgifter. De får betyget på deras förståelse av omvårdnad samt deras förmåga att utföra grundläggande omvårdnad uppgifter.

Betala

Sjuksköterskeeleverna betraktas praktikanter och får inte lön. I stället får sjuksköterskeeleverna pedagogisk poäng från deras akademiska institution. En student sjuksköterska tjänar vanligtvis mellan 12 och 16 poäng per termin som student sjuksköterska. Ett jobb som student sjuksköterska kan leda till en betalande jobb på flera olika sätt. Sjukhuset handledare kan finna en student sjuksköterska anställd imponerande och således lämna ett jobb öppning för dem på personal när de har tagit examen och passerade statliga licensiering examen. Arbetar i ett visst område i ett sjukhus kan också utsätta sjuksköterskeeleverna fält de hittar trivsamma och vill senare specialiserar sig på till exempel NICU omvårdnad eller akuten omvårdnad.

Ytterligare överväganden

Student sjuksköterskor ofta ser fram emot möjlighet att påbörja sin kliniska utbildning. Här kan de sätta vad de har lärt sig att verkliga, praktiska användning. En student sjuksköterska bör förbereda att studera hårt under denna period samt ställa så många frågor som möjligt. Ett jobb som student sjuksköterska innebär en möjlighet för den sökande att lära sig så mycket han kan i en övervakad miljö innan du flyttar till heltidsanställning.