mynewspapers.net

Stryker Power utrustningsspecifikationer

Stryker Power utrustningsspecifikationer


Stryker är en av världens ledande medicintekniska företag. Stryker tillverkar ortopediska implantat samt den senaste medicinsk och kirurgisk utrustningen. Kirurgiska elverktyg är en del av Stryker line-up. Dessa verktyg inkluderar en mängd olika sågar--både stora och små--som kan användas i flera förfaranden.

System 6

Systemverktyg 6 faller under kategorin av stora ben batteri/Heavy Duty verktyg. Bland produkterna som systemet 6 Stryker är Sagittal såg som har två hastigheter; den fram-och tillbakagående såg, som är liten och ergonomisk överlägsen; och bröstbenet såg, som har en ökad skärhastighet för mer aggressiva arbete. Alla System 6 verktyg funktion en avancerad motorteknik, minskade vibrationer system och förbättrade bit kontroll. Dessutom, dessa verktyg enkel - och tvåfaldig-trigger alternativ som har borrning och brotschning bilagor samt en laddare och modulära sterilisering behållare att hålla verktygen som steril och rena som möjligt.

Små ben batteri Power-Sabo såg

Stryker också producerar de små ben batteriet produkterna. I denna linje är Sabo sågen, som kombinerar effekt och vridmoment för trådlös Driver 3 såg med kontroll och effektivitet av en mikro såg att producera en produkt som har tillräckligt med ström för ACL och axel förfaranden samt tillräcklig precision för fot förfaranden.

Små ben batteri Power-trådlös föraren III

Den sladdlösa Driver III är en kompakt batteridriven handsåg. Det har en mindre, lättare, hand bit. Höghastighetståg motorn förbättrar borrning och brotschning prestanda. Den sladdlösa III är vanligast i idrottsmedicin, trauma och ortopediska förfaranden.

Små ben batteri Power-trådlös föraren II

Den sladdlösa Driver II är en liten, mångsidig batteridriven såg. Den har 50 procent mer hastighet och 20 procent mer vridmoment än den ursprungliga trådlösa drivrutinen. Den Driver II är vanligt i idrottsmedicin, trauma och totala gemensamma förfaranden. Den Driver II är kompatibel med ett brett utbud av drill tips.