mynewspapers.net

Stress boll gåvor

Stress boll gåvor


Om du har en vän som blir stressad enkelt — eller som helt enkelt arbetar på en hög stress jobb — överväga att köpa henne en Stressboll. Det finns många olika sorters stressbollar som liknar vardagsföremål, som baseballs, glödlampor och äpplen. Välj en Stressboll som passar personligheten hos din vän eller som passar hennes jobb. Vara kreativ.

Stress boll presentkorg

Stressbollar är billiga, så anser köpa ungefär 10 av dem och sätta dem i vävda korg som du kan köpa från en Second hand butik. Köpa stressbollar som är relaterade till din väns jobb, personlighet eller intressen. Till exempel, om din vän arbetar som läkare, fylla korgen med stressbollar formade som hjärtan, hjärnor, glödlampor, världen glober och äpplen. Du kan köpa stressbollar från online försäljare.

Sport Stressboll

Om du har en vän som är en idrottsman eller som gillar att spela sport, överväga att köpa en Stressboll som liknar hennes favoritsport. Du kan köpa stressbollar som liknar baseballs, basketbollar, cykel hjälmar, vattenflaskor, bowling stift och boxhandskar genom online-leverantörer.

Skräddarsydda Gel Stressboll

Beställ en skräddarsydd gel Stressboll från en online-försäljare. Denna Stressboll fylls med en halvfast kisel gel som halkade in i en Lycra cover. Locket kan anpassas med ett särskilt meddelande till mottagaren gåva eller en logotyp.