mynewspapers.net

Strategier för aggressivt beteende

Strategier för aggressivt beteende


Ilska och frustration är vanliga reaktioner på omständigheterna i ditt liv som är utanför din kontroll. Utveckla strategier för att hantera din egen ilska innan det blir aggression. Lär dig att sätta stopp för det aggressiva beteendet hos andra. Vara påstridiga med andra; definiera dina känslomässiga och fysiska gränser. Fokusera på hur du känner dig, och du lär dig att läsa signaler från hindrar aggression. Detta gör att du kan vara påstridiga. Du har även förmåga och kontroll att välja hur du ska reagera på aggressiva situationer.

Utforska känslor under ilskan

Ilska som leder till aggressiva beteende mot andra kan permanent skada relationer. Rädsla och en känsla av hjälplöshet är ofta begravda under din ilska. Identifiera och hantera de underliggande känslorna hjälper dig se det verkliga eller upplevda hot. Denna kunskap gör att du kan vidta åtgärder för att minska eller eliminera din ilska.

Empati

Utveckla empati mot dem du känner dig arg mot. Om du har möjlighet att prata med dem, ställa frågor att provocera ett samtal om sina skäl för vad de gjorde. Om en faktiska samtal inte är möjligt, Tänk dig själv i denna persons skor. Vad han tänkte när han gjorde det för dig? Tror du att han verkligen försöker skada dig eller bara försöker uppfylla sina egna behov på bästa sätt han vet hur? Ändra som du tror mot människor som har varit aggressiv att du kan sprida din ilska och gör att du kan tydligt se situationen. Detta sätter du i kontroll över situationen.

Välja lycka över rättvisa

Det kommer alltid finnas någon som har mer och verkar ha det bättre. Det kommer också finnas någon som har det värre. Ändra ditt tänkande för att återspegla uppskattning för vad du har i det nuvarande ögonblicket. Du kan hitta din ilska drivs för att du tror att livet är orättvist. Detta är orealistiskt och gör det svårt att låta din ilska gå. Även skyldig är som ställs inte inför rätta och verkar har fått "off the hook" ofta inte glada människor. De måste ta itu med sina egna personliga demoner; skuld av skada de orsakat, ilska på sig själva och gälla för andra de inte kan uttrycka, eftersom de inte erkänna att deras missgärningar. Du kommer inte se denna typ av rättvisa, men att veta det är det kan ge dig styrkan att låta din ilska gå också tillåta lycka och belåtenhet att fylla tomrummet.

Att undvika aggressivt beteende

Stoppa och visualisera en korsning, när du känner dig så arg att du vill göra eller säga något aggressiv. Bestämmer vilken väg du kommer att gå; sökvägen till att skada din relation genom grymma ord eller sökvägen baserat på villkorslös kärlek för dig själv och den andra personen. Ta några djupa andetag som du tror. Försöka se situationen från den andra personens synvinkel. Prata ut och försöka nå en ömsesidig förståelse. Om inte, överens om att oense och låta frågan gå. Om du känner dig känslomässigt överväldigad, ta en timeout för att kyla ner och tänka på hur man löser problemet. Om du märker att den andra personen är alltför känslomässigt laddade, föreslå en time out och gå därifrån.

Frigöra aggressiva energi

Med hjälp av aggressivt beteende--som slår eller skrika obsceniteter--leder till en ökning av aggressivt beteende. Välj en sport du gillar att släppa din aggressiva energi. En rask promenad, en joggingtur runt grannskapet, skjuta hoops, bowling eller en resa till vadd burarna är alla bra val.